Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Termički papir koji se obično koristi u faksu
Aug 17, 2017

Termalni papir Obično se koristi u faksu

Termalni papir ima ukupnu težinu 55 grama, 58 grama, 63 grama, 65 grama, 70 grama, 80 grama, 100 grama, 180 grama, 200 grama i 230 grama.

Gumeni papir za termalnu štampu odnosi se na neto količinu, u gramima po kvadratnom metru, nazvanu grama. Papir za štampanje

55 grama debljine termalnog papira je tanak, obično se koristi u faks papiru i medicinskim EKG crtežima i drugim poljima, zahtevi za gustinu boje su visoki, generalno 55 grama termalnog papira nazvati će se termalni papir tipa faks.

58 grama termalnog papira korišćeno u oblasti papira papira, u poređenju sa 55 grama faksnih tipova termo-papirnih potreba blago niže, debljine i 55 grama termo štamparskog papira skoro. Redovna upotreba ovog rada više od broja potrebnih za visoku debljinu nije visoka, biće poželjno 58 grama termalnog papira, jer isto može da odštampa broj mjerača, a 58 grama prečnika će biti mala, manje prostora.

63 grama, 65 grama i 70 grama proizvođača termo-papira se baziraju na različite debljine osnovnog papira, premazane različitom debljinom termo obloga, obložene konačnom neto količinom, ovu vrstu primene u termo papiru papira kase, Debljina od 76U-82U između proizvođača zasnovani su na potrebama individualizacije tržišne diferencijacije prilagođenih rezultata, ali i proizvođača sopstvene opreme za različite izbore. Trenutno je tržište papirnih termoparnacionih papira u Guangdžouu takođe glavna od 63 grama -70 grama između neto količine termalnog papira.

80 grama termalnog papira za poseban papir, postoje tri anti-papira, dva anti-papira i papir i sl., U aplikacijama termalne štamparske papira dodaju poseban zaštitni sloj za vodootporno, anti-ulje ili anti- visoke temperature i druge specijalne proizvodnje u životnoj sredini, i više aplikacija u kuhinji sa termalnim štampanjem tri anti-papirne, filmske karte i drugih područja sa visokom potražnjom.

Kontrast izlaganja suncu: Ovaj metod je veoma jednostavan, samo odštampajte isti papir sa istim fluorescentnim olovkom nakon sunca na suncu (ovo može ubrzati termički premaz na reakciji svetlosti), a kraj će postati crni, duži vreme potrebno za crnenje, duže je skladištenje ovog termalnog papira.

Pečenje: u stvari, način pečenja i sunčanja da se napravi razlika između principa je približno isti. Upotrebljavamo upaljač u papiru i ne postepeno grejanje, boja papira će se pratiti grejanjem i promjenama, ako se kraj boje čini braon, što ukazuje na to da formula termoformiranja nije razumna, a pritvor može biti relativno kratko; ako se papir može videti tanke pruge ili labave boje, onda premaz nije ravnomeran. Naprotiv, bolji kvalitet termalnog papira nakon završetka predstave će biti tamno zelen (sa malim zelenilom), uniforma boje, od centra grijanja do susednog, boja postepeno bledi.


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice