Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Termalni papir Premaz nije jednak
Aug 30, 2017

Termalni papir Premaz nije ravnomeran

Materijal za termičku štampu generalno je podeljen na tri sloja, donji deo papira, drugi sloj za termičku zaštitu, treći sloj za zaštitni sloj, papir za štampanje, glavni uticaj njegovog kvaliteta za termički premaz ili zaštitni sloj .

Ako premaz za termo papir nije ravnomeran, vodiće do štampe, na nekim mestima dubokoj boji, na nekim mestima svetle boje, kvalitetu štampe se značajno smanjuje, ako je hemijska formula koja je osjetljiva na toplotu nerazumna, dovesti do vremena skladištenja papira Veoma dobro, dobro papir za štampu se može sačuvati nakon štampanja (na sobnoj temperaturi, kako bi se izbegli uslovi direktnog sunčevog zračenja) 5 godina, sada više može uštedjeti 10 godina dugotrajnog termičkog papira, ali ako je formula za premazivanje osjetljiva na toplotu nerazumna, može se držati samo nekoliko meseci.

Zaštitni sloj je takođe kritičan za vreme zadržavanja nakon štampanja, što apsorbuje deo svetlosti koji izaziva hemijsko reakciju na toplotu, usporava pogoršanje štamparskog papira i štiti termičke elemente štampača od oštećenja, slojevi nisu ujednačeni i ne samo da će značajno smanjiti zaštitu termičkog premaza, već će se u procesu štampe zaštititi premaz malih čestica koji pada, trljajući termičke elemente štampača, što rezultira štampanjem termalnih komponenata.

Papir toplinske kase je termalni papir kao sirovina pomoću jednostavne obrade rolne papira za štampanje. Papir za štampanje rolne, poznat i pod imenom: rolni papir termičkog papira, termo štamparija. Papir za toplotnu kase se uglavnom koristi u termičkom štampaču sistema kasa, toplotnom kesom papira sa uniformnošću boje kose, dobrom glatkošću, visokom belinom, dugim rokom trajanja bez upotrebe sredstava za štampanje, bez trake, trake ili kertridža sa mastilom. sistem blagajne u papiru za toplotnu blagajnu ima veliku zamjenu običnog novčanog papira. Papir toplinske kase se široko koristi u šoping centrima super POS sistemskom terminalnom sistemu, hotelskom ugostiteljskom sistemu, bankarskom sistemu, telekomunikacionim sistemima, medicinskim sistemima i drugim oblastima. Princip proizvodnje toplotne kašmere je u običnom papiru prevučen prahom čestica, sastav je fenol leuko farbara ili drugih kiselih supstanci, odvojenih tankim filmom. U toplotnim uslovima, film se topi i prah se meša od reakcije u boji.


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice