Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Gladina toplinske papire je dobra
Sep 29, 2017

Gladak toplog papira je dobar

Cashmere papir, poznat i kao papir termalne kase rolne, termo štamparija. Papir za toplotnu kase se uglavnom koristi u termičkom štampaču sistema kasa, toplotnom štampačem sa bojom boje, ravnomernošću boje, visokom belinom, dugim rokom trajanja bez upotrebe sredstava za štampanje, bez trake, trake ili kertridža sa mastilom, tako da novac registarski sistem u papiru za toplotnu blagajnu ima mnogo da zameni trend običnog papira papira. Papir toplinske kase sada se široko koristi u supermarketima, hotelima, bankama, telekomunikacijama, medicinskim i drugim industrijama.

Papir iz kase troškova u tri kategorije

1, Shuangjiao Zhi: korištenje obične proizvodnje Shuangjiao obrade papira papira, svi pojedinačni sloj, papir nema nikakav premaz, oslanjaju se na traku za štampanje riječi iznad papira kase.

2, termalni papir: upotreba proizvoda za obradu termalnog papira za papir za kase, sve jedno sloj, premazano termičkim hemijskim premazom na papiru, papir od laserske termalne glave papir za štampanje u boji flašu koji se ne koristi Štamparski materijal, štampa rolne, bez trake, trake ili kertridža sa mastilom; a površina papira je glatka, sa noktima ili tvrdim predmetima preko papira kada će biti jasnog otiska.

3, bez ogljikovog papira: Ovaj kasa registruje najmanje dva ili više slojeva, od kojih je prvi zajednički potreban za korišćenje tačnog matričnog štampača za štampanje boje, ali zadnji deo par pritisnuti štampač za štampanje boje pritiska. Pregled: kupiti termalni papir za kase, da posvetite više pažnje pojavljivanju papira. Iz boje možemo u određenoj mjeri razlikovati kvalitet zaštitnog sloja i termičkog premaza. Štampanje papira, ako je papir bijel, onda je zaštitni sloj papira i termički premaz nerazuman, može dodati previše fosfora. Ako je papir tiho zelen, isti je isti kvalitet. Papir izgleda glatko i glatko, a nanošenje sloja termalnog papira je ravnomjernije, naprotiv, onda nejednakost papira nanese ozbiljno utjecaj na rezultate štampanja. Zajedno, ako papir izgleda kao jak odraz svjetlosti, ali i dodati previše razloga za fosfor, najbolje je ne izabrati takav termalni papir.

Kontrast izlaganja suncu: Ovaj metod je vrlo jednostavan, samo odštampajte istu vrstu papira sa istom vrstom fluorescentnog olovka nakon sunca na suncu (ovo može ubrzati termički premaz na reakciji svetlosti), a kraj će postati crn , Što duži vremenski period potreban za zatamnjenje, duže je skladištenje ovog termalnog papira.

Pečenje: U stvari, način pečenja i sunčanja da se napravi razlika između principa je približno isti. Možemo koristiti upaljač u papiru i ne postepeno grejanje, boja papira će se pratiti grejanjem i promjenama, ako je kraj boje očigledan braon, što ukazuje na to da termo osjetljiva formula nije razumna, vrijeme čuvanja mogu biti kraći; ako se papir može videti tanke pruge ili labave boje, onda premaz nije ravnomeran. Naprotiv, bolji kvalitet termalnog papira nakon završetka predstave će biti tamno zelen (sa malim zelenim), uniforma boje, od centra za grijanje do susednog, boja postepeno bledi.


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice