Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Princip i papir za termičku papir
May 22, 2017

Termalni papir Termalni papir je poznat i kao termalni papir za faks, termalni papir za snimanje, termo kopirni papir, u Tajvanu se naziva termo kopirni papir. Termalni papir je obrađen papir, njegov proizvodni princip je u kvalitetu osnovnog papira obloženog slojem termičkog premaza (termički sloj). Iako se u ovoj debljini sloja koriste desetine hemikalija, postoje najmanje sledeća jedinjenja: leuko boje, čija vrsta se široko koristi, najčešće korišćena fluorescentna jedinjenja; hromogeni agensi oko 20% ili manje, obično se koriste u dvostrukom fenolu, p-hidroksibenzojskoj kiselini; senzibilizator oko 10% ili manje, koji sadrži jedinjenja amid benzensulfonske kiseline; punilo oko 50% ili manje, obično se koristi kalcijum karbonat (čestice); lepak oko 10% Kao što je polivinilacetat; stabilizatori poput dibenzoil ftalata; maziva i sl. Dakle, proces je teški, visoki tehnički zahtevi.

Termalni papir Termalni papir: u faksu kao nosač teksta i grafike, to jest, kao faks papir; u medicinskom, mernom sistemu kao materijal za snimanje, kao što su crteži EKG, papir za snimanje termičkih instrumenata; primenjen na papir za štampanje na internet terminalu; Što se tiče poslovnih aktivnosti, koristi se za pravljenje zaštitnih znakova, potpisa (POS) i sl., Od čega količina faks papira zauzima najveći procenat.

Princip proizvodnje toplotne papira obložen je ravnim česticama na običnom papiru, sastav je fenol leuko barve ili drugih kiselih supstanci, odvojenih tankom folijom, u toplotnim uslovima, film se topi, smeša praha iz boje reakcija. Papir o boji rukopisa je nestabilan, lako se izbledi, što dovodi do teške identifikacije sadržaja datoteke.

Najčešće korišćena lutrija se koristi u termalnom papiru.

Obični termalni papir nije pogodan za dugotrajno čuvanje, ali dobar termalni papir može se sačuvati 30 godina ili čak duži.

Termalni papir Termalni papir se posebno koristi za termalne štampače i termalni papir za štampanje faks aparata, njegov kvalitet direktno utiče na kvalitet štampe i uštede, pa čak i na životni vijek štampača i faksa. Trenutno na tržištu dobrog i lošeg termalnog papira, država još uvijek nije uvela nacionalni standard, mnogi korisnici ne znaju kako da identifikuju kvalitet termalnog papira, što za mnoge kompanije za kontrolu lošeg kvaliteta termičkog papira daje pogodan Vreme skladištenja postaje kraće, pisanje je zamućeno, a oštećen štampač je težak. Ovaj članak vam govori kako identifikovati prednosti i nedostatke termalnog papira, kako ne bi se ponovili. Materijal za termičku štampu generalno je podeljen na tri sloja, donji deo papira, drugi sloj za termičku zaštitu, treći sloj za zaštitni sloj, glavni uticaj njegovog kvaliteta za termički premaz ili zaštitni sloj,


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice