Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Termalni papir obratiti pažnju na hemijski sastav
Oct 24, 2017

Termalni papir Obrati pažnju na hemijski sastav

Papir za kase je vrsta proizvoda od kancelarijskog papira koji se štampa u obliku štamparskog papira. Koristi se uglavnom na blagajni blagajne i brojaču blagajnika. Kako papir u blagajničkom papiru ima više od 100 vrsta, papir za kase se koristi za troškove proizvodnje i obrade papira blagajne. Različite, cene fiskalnih papira plutaju relativno velike.

Uobičajene specifikacije papira papira su sljedeće kategorije:

Specifikacije proizvodnje prerade papira za proizvodnju kesa su: 57 * 30,57 * 40,57 * 50;

Različiti zahtevi specifikacija papira korisničkog kasa, postoje 80 * 80,80 * 30,80 * 50,80 * 60 i druge specifikacije zbog proizvodnog procesa prilagođeni prilagođeni procesni materijali i zahtjevi su više, tako da specifikacije blagajne za cena 80MM veća od 57.

Papir koji je osjetljiv na toplotu je napravljen od termalnog papira za proizvodnju sirovina. Svi jednoplasti oblici, termalni papir kertridža sa štampanom površinom sa prethodno obloženom termo-hemijskom premazom i zaštitnim premazom, tako da je papir termalne kase relativno glatka površina štampanja, cene termalnih papira od običnog pojedinačnog Cashier papira su skuplje. Upotreba toplotno osjetljivog papira papira štampa se pomoću laserskog štampača, koji se karakteriše korištenjem termalnog papira bez potrebe za štampanjem potrošnog materijala, bez trake ili kertridža sa mastilom. A površina termalnog papira je relativno glatka, površina štampe može biti trenje ili grejanje direktno u boji.

Jednoslojne štamparske kašmirske papira za proizvodnju i obradu papira su: 75 * 60,75 * 50,75 * 75 i tako dalje

Jednoslojni kase za proizvodnju papira i troškove obrade u odnosu na cijenu termalnog papira papira je niži, uglavnom jednoplastiĉni kasetni papirni papir bez postupka premaza.

Jednoslojni papir za kase se koristi u tačnom matričnom štampaču, proces štampanja treba da koristi traku za trake, iako je proizvodna cijena papira za jednokrevetnu kasetu niža, ali troškovi štampanja su veći od termalnog kasa papira.

Osim toga, specifikacije papira kase za isti 75MM postoje igličasti štampač kašmir papirni višeslojni papir za kašnjenje pritiska pritiska. Ova vrsta specifikacija papira za papir za 75mm višeslojni papir za štampanje, uobičajeni beli i beli, beli i žuti, beli, beli, beli i plavi.

Višeslojna kopija papira kase bez kalcija karakteriše višeslojno neprekidno štampanje, papir papira se može direktno odštampati na prvom kopiju papira direktno do boje. Papir koji se koristi u štampaču i jednoplasti običan papir za kase igle za štampanje višeslojnih karbonskih recikliranja koristi se sa fiskalnim registarima za igle. Termalni papir je hemijski papir koji se fokusira na hemijski sastav, fokusirajući se na toplotno osjetljivu boje, kao što su tri toplotno otporna papira, dvostruko obloženi termalni papir, termalni papir za faks sa termalnim papirom.

Kašmir papir je napomena upotrebe proizvoda od papira, kao što je papiri blagajne supermarketa, papir jedinstvenog fiskalnog papira, rukopis papira papira itd., Ne ograničava osobine papira i atribute štampanja, obratite pažnju na aplikaciju se koristi u blagajnik.

Iz bogatstva gledišta sadržaja, štampanje papira> papira papira> termalni papir. Međutim, postoji puno veza između termalnog papira, papira papira i papira.

Kao papir termalnog kasa, koristi se u registru kasa za upotrebu termalnog papira ili termalnog papira iz papira kase.

Kao što je rolni papir, rolni papir se uglavnom koristi za fiskalne kase, rolni papir ne ograničava svojstva, bilo da je ugljenični ili termalni papir ili jedan sloj plastičnog papira, to su rolni papir;


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice