Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Princip proizvodnje termalni papir
Sep 22, 2017

Termalni papir proizvodni princip

Termalni papir je također poznat kao Toplinska faks papira, termalni snimak papir, Toplinska kopija papir, na Tajvanu se zove termalni kopija papir. Termalni papir je prerađeni papir, njegov proizvodni princip u kvalitetu osnovnog papir premazan slojem "termalni premaz" (Toplinska boja sloja). Iako postoji više od desetak kemikalija koje se koriste u ovom sloju boje, barem postoje sljedeće spojeve: leuco bojila, raznolikost koja je naširoko koristi, najčešće koriste fluorescentne tvari; chromogenic agentima oko 20% ili manje, uobičajeno se koristi u dvostruko fenol, p-hydroxybenzoic kiselina; Pojačana osjetljivost oko 10% ili manje, koja sadrži benzenesulfonic kiseline amidnog spojeva; punilo oko 50% ili manje, najčešće korištene kalcijev karbonat (čestice); ljepilo 10% kao što su polivinil acetata; stabilizatori kao što su dibenzoil ftalat; sredstva za podmazivanje i slično. Proces je teško, visoke tehničke zahtjeve.

Kupiti:

Termalni papir posebno koristi za termalne pisače i termalne faks stroj tiskanje papira, njegovu kvalitetu direktno utječe na kvalitetu ispisa i uštedjeti vrijeme i čak utjecati na pisač i faks stroj život. Trenutno na tržištu termalni papir dobro i loše, država ima još nije uveden nacionalni standard, mnogi korisnici ne znaju kako prepoznati kvalitetu termalni papir, koji je za mnoge tvrtke za kontrolu loša kvaliteta termalni papir daje na zgodan, vrijeme čuvanja postaje kraći, pisanje je nejasna i oštećene pisača je teška. Ovaj članak govori vam kako prepoznati prednosti i nedostatke termalni papir, kako ne bi ponovo uzeti. Termalni ispis papir je obično podijeljen u tri sloja, na dnu je papirnati, drugi sloj za termalni premaz, treći sloj za zaštitni sloj, glavni utjecaj njegove kvalitete za termalni premaz ili zaštitni sloj,

Ako termalni papir premaz nije jedinstvena, dovešće do ispis mjesta duboke boje, mjesta svijetle boje, značajno smanjena kvaliteta ispisa, ako je osjetljiv na toplinu prevlaka kemijsku formulu je nerazuman, Dovest će do papira za vrijeme vrlo dobro ispisa papira može biti pohranjeni nakon ispisa (na sobnoj temperaturi, da se izbjegne suncu uvjetima) 5 godina, sada više možete spremiti 10 godina dugoročne termalni papir, ali ako je osjetljiv na toplinu premaz formulu nerazuman, može samo biti je zadržao za nekoliko mjeseci.

Zaštitni premaz također veoma bitan za post-ispis zadržavanje vremena, koja upija dio svjetlosti koji uzrokuje premaz osjetljiv na toplinu da reagiraju kemijski, usporava propadanje ispisanog papira i štiti kod štampara Toplinska elemenata iz oštećenja, sloj nije uniformu i samo uvelike smanjiti zaštitu termalni premaz, čak i za vrijeme postupka ispisa pojavit će se zaštititi premazom malih čestica otpadanje, trljanje kod štampara Toplinska elemenata i završivši oštećenja ispisane Toplinska elementa.

Termalni papir se uglavnom prodaje u obliku rola, općenito Φ60mm 80mm ×, Φ50mm × 57mm i ostale specifikacije su najčešći, prethodne figure koje širina role, slijedi promjera, širine opće greška od 1,2 mm, onda nema utjecaja na th e koristiti, jer pisač obično ne ispisuje na rubu, ali Promjer role papira na kupnju utjecaja je relativno velika, jer roll Ukupna dužina količina papira izravno povezane troškove ovu rolu , ako je taj Promjer 60mm, ali stvarna samo 58mm, onda dužina role papira će biti smanjen za oko 1 metra (Ovisno o tome koliko za smanjenje debljine papira), ali vruće papira na tržištu prodaju uglavnom obilježavaju X0 , stvarni Promjer je često manje od X0. Također je potrebno obratiti pozornost na Promjer cijevi papira između sredine neki umiru će biti na rukama i nogama, odabrati veće umiru umrijeti, Duljina papira ima puno skratiti. Jednostavan način za odabir kupca Možete uzeti male veličine promjera i promjera okvir označen sa istog promjera, Promjer die također treba obratiti pozornost, kako bi se izbjegla nedostatke beskrupuloznih biznismena napraviti kupce trpe.


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice