Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Termalni papir jednostavan za korišćenje
Oct 13, 2017

Termalni papir Jednostavan za upotrebu

Papir za termalnu štampu na otvorenom nakon čuvanja može biti dobar za 3 - 5 godina, trenutni domaći termalni papir Kaifeng štampan nakon pisanja većine vremena za pola do godinu dana. A naročito u bolnici, neke informacije treba zadržati više od godinu dana, zašto želite koristiti termalni papir.

1. Ekonomično: volumen 80 * 80 termalnog papira, može štampati više od 500 malih karata, cena od 2-3 juana papira;

2. Jednostavan za upotrebu: Kada menjate papir sve dok poklopac štampača može da se otvori, posebno neki supermarketi i bolnice i druge grupe potrošača i više mesta, možete uštedeti dosta vremena;

3. Niski troškovi štampe: termalni papir za štampanje se oslanja na rukopis prikaza izvora topline, ne treba nikakvu traku za mastilo i druge dodatne troškove, kao i niske troškove održavanja štampača.

4. Prostor je mali: prostor za štampač termalnog papira nije veliki laserski štampač, a takođe je jednostavan za korištenje;

5. Dobra stabilnost: termalni papir za štampanje primjenom principa jednostavnog i jednostavnog neuspjeha, termalni papir za štampanje neće se često pojaviti u kartonskoj mašti. Termalni papir je obrađen papir, njegov proizvodni princip je u osnovnom papiru prevučen slojem termičkog premaza, te termičke prevlake, poznate i kao termalni disk. A ovaj bojni sloj hemikalija do desetine, koji se najčešće koristi bisfenol A, antilopa benzojska kiselina, senzibilizator, čestice, stabilizatori i tako dalje.

Papir za termalnu štampu uglavnom se koristi u papiru za štampanje terminala kao nosač teksta i grafičke komunikacije.

Običan period skladištenja termalnog papira nije dug, ali dobar termalni papir u slučaju neotvorenog može biti pohranjen 30 godina ili čak duži.

Termalni papir se može podijeliti u običan termalni papir i tri toplotno osjetljiva papira, obični termalni papir je uobičajen u potrošnji maloprodajnog papira u supermarketu, ovaj papir za štampanje sa vodom, vatrom, pisanjem će se smanjiti; tri termička papira Sa vodootpornom i anti-visokom temperaturom funkcije, tako da je kuhinja male karte sa većinom od tri anti-termička papira.

Termalni papir u procesu štampanja, kvalitet dobrog ili lošeg može direktno uticati na kvalitet štampe i uštedjeti vrijeme i vek trajanja štampača. Loš termalni papir za štampanje u procesu štampanja imaće malo praha, ovaj prah lako vodi do glave štampača.


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice