Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Najčešće korišćene boje
Aug 07, 2017

Toplotna papira Najčešće korišćene boje

Termalni papir je vrsta visokokvalitetnog osnovnog papira premazanog slojem toplotno osjetljivog premaznog papira, najčešće korišćene boje sa bisfenolom A, p-hidroksibenzoeve kiseline i drugim jedinjenjima. Koji bisfenol A u termalnom papiru igra ulogu programera, ali i neophodan premaz termalnog papira.

Bisfenol A u hemijskom sastavu hemikalija niskog toksičnosti, na sobnoj temperaturi, njegov hemijski sastav je vrlo stabilan, ako dođe do određene doze, postojaće endokrinalni poremećaji i drugi skriveni simptomi.

U našem svakodnevnom životu nemamo vruć papir, kao što je kupovina supermarketa mali papir za unošenje papira i depozit bankovnog ATM-a i povlačenje vaučera su najčešći, tako da ljudi često kontaktiraju sa bisfenolom A Tako u svakodnevnom radu trebamo biti kako izbjeći bisfenol A na našu fizičku invaziju, smanjiti štetu? Iz tog razloga organizovali smo sledeće mjere predostrožnosti:

1, ako nije neophodno, pokušajte da minimizirate broj puta da biste dodirnuli takvu malu kartu.

2, u kontaktu sa računarom za termalni papir, uslovi dozvoljavaju da se ne pamte odmah da operete ruke, nemojte operite ruke u slučaju da ne morate da kontaktirate mali papir direktnim kontaktom sa ušima, kako biste izbegli direktan kontakt sa hrana rukom.

3, pokušajte da zagrejate mali papir i druge stvari odvojene da postavite, kako biste sprečili kontaminaciju kompozicije bisfenola.

4, nemojte stavljati toplotu male papira za decu da igraju ili čuvaju, pokušajte da dijete ne dodirne mjesto.

5, u kupovini termalnog papira, nemojte samo pogledati cijenu, moramo više pažnje posvetiti kvalitetu papira i bisfenola A koliko je šteta za ljudsko telo.

Princip proizvodnje toplotnog papira baziran je na običnom osnovnom papiru prevučenom slojem termičkog premaza, ovaj toplotno osjetljiv sloj u toplotnim uslovima biće reakcija u boji, običan termalni kasetni papir nije pogodan za dugoročnu zaštitu, ali Dobar papir termalne kase može se skladištiti 30 godina ili čak duže. Zatim svetlost osetljiva na papir koji je osetljiv na toplinu kada spasimo vreme treba da obratimo pažnju na šta?

Prvo, papiri blagajne na suvo mesto, pokušajte da izbegnete sunčanje i izlaganje svetlosti, svetlosno zračenje će proizvesti toplotu na uticaj boje papira u blagajni. Čuvati lokaciju kako bi se obratila pažnja na temperaturu i vlažnost, kako ne bi bilo vlažnog papira.

Drugo, za neke od štampanja papira za mala karta potrebna je trajna ili dugoročna vrijednost očuvanja datoteke. Zbog nestabilnosti papira termalne kase se ne može trajno očuvati, ali se i dalje može smatrati ograničenom izdržljivošću. Papir toplinske kase nije pogodan za trajnu ili dugoročnu vrednost zapisa, kako bi se izbjegao takav zapis o gubitku podataka, za očuvanje podataka o termalnim kesama možemo koristiti kopirni papir za arhivirane kopije. Međutim, iz raznih razloga, neophodno je zadržati ulaznice za karticu s blagom osjetljivom na toplotu. Dakle, kada čuvamo skladište za toplotu, trebalo bi da bude uskladišteno u maloj karti pod uslovima okoline, ne više od 20 ℃ i relativne vlažnosti od 50%, kako bi se izbjeglo produženo izlaganje svjetlosti.


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice