Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Četiri glavne karakteristike poseban ispis
Aug 04, 2016

1, ispis specifične za uređaj

Posebnost postupka ispisa specifičnost opreme koja se koristi. Poseban ispis koristeći stereo kamere, digitalne kamere, holografska kamera, poseban tanjur izradu opreme i ispis opreme, kao i završnu obradu i preradu opreme.

2, relativnost koncepta

Koncept poseban tisak je vrlo relativna. General ispisa je korištenje tehnologije u tiskanje tehnologija razvijena na temelju ispisa grana. Ako nema napretka u tehnologiji ispisa, nema posebne grafičke proizvodnje i razvoja. Stoga, rez može uzeti ih sve, mnogo manje protiv oba.

3, raznolikost podloge

Raznolikost podloge, uglavnom u tri aspekta: prvo, tiskanih materijala osim papira, kartona, valovitog kartona, metal, staklo, tkanina, umjetne smole vlakana; drugi stan ispisane površine, površina, krutih, fleksibilna površine i materijale; i, treće, supstrat veličine od rutine, postoje raznih veličina.

4, poseban postupak ispisa

To je glavna ispisa posebnosti. Uglavnom za ispis ili tisak posebnost proizvoda tijekom cijelog procesa proizvodnje, kao što su ispis načela uključuju ne samo ispis, također uključuje sobe pritisak tiskovne ploče metoda i korištenje različitih ploče, ploče za izradu proces je također drugačiji; završna obrada je neobavezna, i uglavnom kao što su premazivanje.


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice