Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Statičkih zaslon ispisa za održavanje
Aug 04, 2016

Tiskarski stroj zaslonu ispisuje svih uređaja u maksimalnu iskorištenost opreme. zaslon tiskarski stroj kako bi se osigurala normalan rad, rutinsko održavanje i održavanje je neophodno i jako potrebno. sljedeće od jednostavnih razgovora o sitotisak za održavanje i održavanje.

Zaslon ispisa stroj Statički održavanje u sljedećim područjima:

Statički održavanje zaslona tiskarski stroj je stroj u statičkim uvjetima održavanja stroja.

1, utvrđena pravila za održavanje stroja. offset tiska stroj održavanje stroja specifikacije će prevladati. kao što su obično ulje Promijeni, čisti filteri, redovno praćenje stroj preciznosti, i tako dalje.

2 i jačanje važnih dijelova održavanja. opremu, kamere, zupčasti, i bubanj i i noseći ove dijelove je ekran Pritisnite Shang najvažnijih dijelova na oni održavanja da se razlikuje od Yu drugih dijelova, jer su precizne promjene će utjecati na kraju od. proljeće je stroj Shang sile ravnoteže institucijama dijelova, oni rade od loše izravno odlučio je kretanje dijelovi uzajamno kravata razine preciznosti, proljeće mora da ima osjetljive elastična, Anelastic i nepovratne plastične deformacije u proljeće je izrazito negativno. Ako se navedene problematike potrebna neposredna zamjena proljeća. oštećenja rezidualna otapala u procesu tiska

3, a za tehnologiju reformi, jačanje stroj održavanja. održavanje zahtjevi za prodaju u dizajnu kada smatra da puni stroj održavanje povoljno. zbog složenosti hlače, staviti svaki faktori su uzeti u obzir očigledno je nemoguće ga je i promjena okoline, za održavanje sadržaja također će se promjene. Tako da na te ne pridonosi za održavanje strukture u ne efekt normalan rad Premisa Xia biti poboljšana.


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice