Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Label jako lepkovi performansi
Aug 22, 2017

Label Strong adhesive performances

Trenutno tržište, neujednačene elektronske vage, ne postoji uvođenje nacionalnog standarda, većina korisnika ne zna kako se identificira kvalitet termičke oznake kvaliteta papira, što za mnoge kompanije za stvaranje niskokvalitetnog termalnog papira daje pogodan korisnički gubitak , Light je termička oznaka koja štedi vreme kraće, piše nejasne, teže je da ošteti štampač. Sledeće i podelite identifikaciju vrelog i hladne etikete koji se obično koristi u tri metode.

1. Izgled: Ako je boja papira bela, što ukazuje na to da je zaštitni sloj papira i sloj koji je osjetljiv na toplotu nerazuman, dodajući previše fosforja, bolji papir bi trebao biti malo zelen. Papirna završna obrada nije velika ili se čini neujednačenim, što ukazuje na to da prevlaka za papir nije ravnomerna, ako papir izgleda veoma snažno odraz, ali i dodati previše fosfora, kvalitet nije dobar.

2. pečenje: pečena metodom je takođe veoma jednostavna, sa upaljačem na zadnjoj strani grejanja papira, ako je zagrejan, papir koji je izašao iz boje je braon, što ukazuje na to da termalna formula nije razumna, vreme čuvanja može biti kraći, ako crni deo papira ima male prugove ili neujednačenu boju, što ukazuje na to da premaz nije ravnomeran. Dobar kvalitet papira nakon zagrevanja, jer je tamno zelen (sa malo zelenilom), a uniforma boje, od centra do okoline, postepeno bledi.

3. Poređenje kontrasta između sunca: štampani papir sa fluorescentnom olovkom nakon sunčanja pod suncem, ovo može ubrzati toplotni premaz na svetlosnom odzivu, koji papir najbrže crni, što ukazuje na kraće vreme za uštedu

Proizvodnja etiketa elektronskog vaga (elektronska oznaka skale) može postići standard "tri odbrane" standarda: vodootporna, anti-ulje, protiv habanja; stabilnog kvaliteta, visoke osetljivosti, jakih adhezivnih svojstava, dobre temperature i drugih prednosti; Anti-falsifikovanje, zaštita životne sredine, kroz međunarodnu sertifikaciju FDA proizvoda; etiket proizvodi koji se primenjuju na brendu elektronske oznake skale: Temple Gang, Mettler. Toledo, proizvodi kompanije, Top, Ishida i Tai Hang elektronske vage. Skladištenje:

Da bi se obezbedile najbolje performanse, koristite sledeće ekološke zahteve, transport i skladištenje trake

Standardna traka obložena vodom Upotrebno okruženje: 5 ℃ -35 ℃, 45% -85% relativne vlažnosti

Operite standardnu traku za transport trake: -5 ℃ -45 ℃, 20% -85% relativne vlažnosti, ne više od mjesec dana

Traka za skladištenje vode Skladištenje okoline: -5 ℃ -40 ℃, 20% -85% uslova uskladištenih, ne više od jedne godine

Oprez: Oštećenje trake za traku pomoću direktnog izlaganja trake na suncu i u vlažnom okruženju Specifikacija trake za trake:


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice