Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Metoda štampanja etiketa
Sep 29, 2017

Metoda štampanja etiketa

Sada je štampač etiketa uglavnom višenamenska upotreba. Korisnici mogu mijenjati njihovu obradu u skladu s vlastitim zahtjevima. Njene različite upotrebe samoljepljivih etiketa, različitih tipova materijala koji su korišćeni u procesu nisu isti, kod fabrike bar kodova opće fabrike koriste se sledeći proces za obradu.

Postoje dve vrste štampanja bar koda,

Prvo, upotreba opreme za štampanje za reprodukciju u velikoj mjeri, koja pripada proizvodnji etiketa komercijalnog bar koda, ovaj metod će obično bar kod i šablon sa štampanjem namještaja. Drugo, pomoću računarske kontrole, blagovremene etikete bar kodova i bar kodova. Prvi se odnosi na veliki broj specifikovanih fiksnih, istih bar kodova sadržaja i dizajn i štampanje ambalaže istovremeno. Ovaj drugi računar može da kontroliše računar kako bi se uštedelo u realnom vremenu, po potrebi, fleksibilnost je jaka. Oprema za štampanje bar-koda ima inkjet štampače, termalne štampače, termometre, printerske matrice i laserske štampače. Kako bi se osiguralo da bar kod nakon štampanja zadovolji specifikacije, treba da bude zasnovan na procesu štampanja i karakteristikama podloge, razmotri proces stvaranja ploča. Kao što je proces fleksografskog štampanja, na ploči se može smatrati prikladnim da smanji širinu linije kako bi kompenzovala širenje pristrasnosti štampanja. Pri štampanju skupljajućih materijala za pakovanje, uzimajući u obzir lokaciju bar koda nakon smanjivanja filma, unapred izračunati vertikalno i horizontalno skupljanje kako bi se izvršila podešavanja u ploči. Da bi se olakšalo korišćenje normalnog čitanja, treba obratiti pažnju na boju bar koda.

Sistem čitanja bar kodova, podesite izvor svetlosti skenera uopšteno je talasna dužina izvora crvene boje od 630 ~ 700nm, trebalo bi da uzme u obzir efekat crvene boje mastila. Incidentno svetlo skenera je ozračeno na površini bar kod različitih materijala i boja, a efekat refleksije je različit. Crno mastilo može biti potpuno apsorbirano za crveno svetlo, a štampana materija na reflektivnosti incidentnog svetla je uglavnom ispod 3%, tako da je većina bar kodova dizajnirana crnim mastilom. A belo mastilo za crveno svetlo se potpuno reflektuje, odštampana stvar na refleksiji svetlosti incidenta je blizu 100%, tako da je idealno prazno sa bojom. Iz tih razloga, većina bar kodova na štampanim materijalima se štampa na bijelom papiru.

Međutim, neki proizvodi za pakovanje, počev od dekorativnog efekta, ali i izborom drugih boja, tako treba obratiti pažnju na prirodu boje sa mečom. Obično je crvena refleksija visoke boje žute, narandžaste, crvene, svetlo braon i tako dalje. I crna, zelena, ljubičasta, plava, itd., Na reflektivnosti crvenog svetla je niska. Razumljiv dizajn boje za štampanje bar kodova, treba u potpunosti uzeti u obzir boju refleksije crvene svjetlosti i drugih faktora. Papirno prozirno foliranje nije pogodno za bar kod direktne štampe, prvo treba da se odštampa na belom ili žutom, narandžasto crvenom za podlogu, a zatim se odštampa na tamnom bar kodu, kao što je crna, tamnozelena, tamno plava, tako lako čitljiva koristite.

Navedeno je o postrojenju za obradu bar kodova koji se koristi u procesu tehnologije štampanja etiketa. Cijela je podeljena na dva procesa, način je takođe različit. Korisnici mogu da se menjaju u skladu sa svojim potrebama. Samopriljavajuća etiketa.


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice