Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Oznaka ispisa od tinte
Sep 11, 2017

Natpis Tiskanim od tinte

Mnogi Proizvođači naljepnice ćete naići na isti problem u ispisa, filma, poput natpisa u procesu tiska, sklona površine Tinta iz problema, u velikoj Mjeri utječu kvaliteta tiskanih materijala, a ni odgoditi datum isporuke. Ovaj članak pokušava sažeti popis najčešći uzroci kap tinte i poboljšanje metoda iz iskustva svakodnevno ispisivanje industrije istražiti, kako bi pronašli najbolje rješenje. Prilagođena oznaka

Problem 1: Premaz nedostatke

Konvencionalnim filmom je podijeljen na dvije vrste premaza i bez premaza i filma premaza nedostatke vodstvo tinte iz razloga su Podijeljeni u dva slučaja: za premaznog filma materijala, ako površinska zaštita je loša, će uzrokovati Tinta adhezije je siromašan; i nema filmski materijal za oblaganje zato što često Površinski sloj i Tinta Postojanost nije dobar, rezultira tinte kap tinte.

Barkod naljepnica

Za premaz nedostatke uzrokovane tinte kap tinte, možete riješiti na sljedeći način: da se Površinski sloj lak ispis tretman za zaštitu tinte igrati površine, kako bi se spriječilo uloga kap tinte; površine sa corona ponovno liječenje površinskih corona Dinima vrijednosti ne bi trebalo biti manje od 38 mm/m, do 36mm/m do izravan utjecaj na čvrstoću Tinta; sloj primera ili korištenje tinte adhezije obogaćivanja (razmještaj omjer od oko 3%), također možete poboljšati filma Površinski sloj tinte sile; neki pod-površinu sintetički papir materijal jer Površinski premaz obilježjem na određeni papir premaz, nije pogodan za otkrivanje traka 3 M.

Pitanje 2: napetost

Za ispis površinu za corona tretman filmskog materijala, kako bi se postigla dobra tinte vlaženja, do vrijednosti od obično treba 38 mm/m iznad, manje od 36 mm/m je sklona kap tinte problema; istovremeno će postupno izblijediti s vremenom, tu ispisuje problema kap tinte. Suština ovaj problem muči napetost.

Za ovu situaciju dovela je do pada od tinte, postoji nekoliko rješenja: s on-line corona funkcija satelit rotacijski stroj, on-line corona tretman za poboljšanje Površinske energije materijala membranu; uzeti prekidima tiskanje preše mogu površine premaz obrađivati, poboljšati površine ispisa adhezije; Kada vrijednost vrijednost i povuku, ispis treba tretirati sa corona, ali veličina faktora ipak nije u potpunosti predstavljati adhezije između tinte i Površinski materijal, vrijednost regresije period od 3 mjeseca-6 mjeseci , preporučuje se da se minimizira dugoročno skladištenje zaliha sirovina i materijala.

Konačno, preporučuje se korištenje antikorozivnog rukopisa, preporučuje se konzultirati tinte dobavljač.


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice