Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Natpis s više tehnologiju kombinacija
Nov 03, 2017

Natpis s više tehnologiju kombinacija

Trenutno na tržištu Neravno elektroničke vage, je nacionalni standardni uvod, većina korisnika nisu sigurni kako prepoznati kvalitetu Toplinska oznaka kvalitete, koji je za mnoge tvrtke pružiti niske kvalitete termalni papir daje na zgodan, uzrokujući gubitke korisnicima, svjetlo je kraće vrijeme očuvanja termalne naljepnice, zamagljen pisanja, teška oštećenja na pisač. Ovdje podijeliti identificiranje prednosti i nedostatke termalne naljepnice papira obično koriste tri metode.

1. izgled: Ako je u radu više boja bijela kosa, što ukazuje da je papir zaštitni premaz i premaz osjetljiv na toplinu je nerazuman, dodati previše fosfora, bolji rad treba biti lagano pan-zelena. Papir je glatka ili jednaka, koja pokazuje neujednačen sloj papira, ako papir izgleda vrlo jake refleksije, ali isto tako dodati previše fosfora, kvaliteta je vrlo dobra.

2 pečena: metoda pečenja s vatrom je također vrlo jednostavna, s upaljač na poleđini papira grijanje, ako grije, papir je sada iz smeđe boje, koja označava termalne formule nije razumno, uštedjeti vrijeme može biti kraći , ako papir na crni dio male pruge ili neujednačena boja koja označava premazom nejednake. Kvalitetan papir nakon grijanje prema crno-zelene (uz mali zeleni), a boja ravnomjerno, od centra do okolnih boja postepeno blijedi.

3. Usporedba sunca prepoznati razliku: otisnuti papir sa za isticanje mrlja na suncu nakon sunca, tako da možete ubrzati reakciju premaz fotosenzitivne reakcije, najbrži crni papir koji pokazuje da je kraće vrijeme može spasiti. U ovom trenutku, Kina je izrada naljepnica uglavnom usvaja tiskani tisak, offset tisak, flekso tisak i sitotisak na nekoliko načina. Iz tehničke perspektive, tih ispisa metode imaju svoje prednosti i nedostatke, oba imaju svoje inherentne prednosti i mane i nijedan način ispisa može zamijeniti drugi način ispisa. Korištenje multi proces ispisa kombinacija, što je svrha?

1. upotreba multi proces ispisa u kombinaciji s djelotvoran protiv krivotvorenja efekt u istom oznakom proizvoda pomoću raznih procesa efekte za tisak, posebno u kozmetiku i hranu ambalažu etikete laka ovaj način ispisa, možete omogućiti potrošači vidjeti kroz oznaku jedan pravi i lažni proizvodi, čime se štite interese proizvođača proizvoda i potrošača, ali također osvojio tiskarskom pogonu izvrsnu reputaciju.

2. za poboljšanje kvalitete ispisa: kombinacija multi proces je kombinacija prednosti različitih postupaka ispisa, tako da ova kombinacija ispis možete povećati ispis tiskanih materijala da bi se osiguralo da rezultati upoznati uzgoj senzorni zahtjevima ljudi, uz istovremeno poboljšanje kvaliteta ispisa tiskara, kako bi se donijeti više živih resursa. Poboljšanje efikasnosti proizvodnje i smanjenja troškova, kombinacija raznih procesa također uključuje kombinaciju tiskanje i Dorada proces proizvodnje tiskanje i Dorada ispisa, direktno iz gotove proizvode, može uvelike smanjiti troškove.


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice