Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Oznaka etikete Kvalitet papira
Aug 30, 2017

Oznaka Label kvaliteta papira

Trenutno tržište, neujednačene elektronske vage, ne postoji uvođenje nacionalnog standarda, većina korisnika ne zna kako se identificira kvalitet termičke oznake kvaliteta papira, što za mnoge kompanije za stvaranje niskokvalitetnog termalnog papira daje pogodan korisnički gubitak , Light je termička oznaka koja štedi vreme kraće, piše nejasne, teže je da ošteti štampač. Sledeće i podelite identifikaciju vrelog i hladne etikete koji se obično koristi u tri metode.

1. Izgled: Ako je boja papira bela, ta zaštitna zaštita od papira i osjetljiv na toplotu prevlake neupotrebljiv, dodajući previše fosfor, bolji papir bi trebao biti malo zelen. Papirna završna obrada nije velika ili se čini neujednačenim, što ukazuje na to da prevlaka za papir nije ravnomerna, ako papir izgleda veoma snažno odraz, ali i dodati previše fosfora, kvalitet nije dobar.

2. pečenje: pečena metodom je takođe veoma jednostavna, sa upaljačem na zadnjoj strani grejanja papira, ako je zagrejan, papir koji je izašao iz boje je braon, što ukazuje na to da termalna formula nije razumna, vreme čuvanja može biti kraći, ako crni deo papira ima male prugove ili neujednačenu boju, što ukazuje na to da premaz nije ravnomeran. Dobar kvalitet papira nakon zagrevanja, jer je tamno zelen (sa malo zelenilom), a uniforma boje, od centra do okoline, postepeno bledi.

3. Upoređivanje kontrasta sunca: štampani papir sa fluorescentnom olovkom nakon sunčanja pod suncem, ovo može ubrzati toplotni premaz na svetlosnom odzivu, koji papir najbrže crni, što ukazuje na kraće vreme kako bi se uštedelo upravljanje poslovima štampanja etiketa osoblje često nailazi na žalbe kupaca imaju probleme sa kvalitetom, ali kada dobijete kvalitet proizvoda ali ne znate proizvode naljepnica naljepnica koje su zaposleni odgovorni za proizvodnju, ko je odgovoran za testiranje Oznake koje odgovornost ne može biti implementirana na specifične Pojedinci, takozvana "svest o kvalitetu" je prazan govor. S tim u vezi, etiketa se uzima za kompletiranje karte i jednog proizvodnog sistema. Popunjenu kartu popunjava operator štampača tokom procesa štampanja. Glavne informacije uključuju količinu štampanu, da li je došlo do greške, a ime operatora se odštampa. Osoblje štampe za štampanje rolne materijala je neophodno za popunjavanje kompletne karte i kompletiranje karte zajedno sa proizvodom na post-proces; zadovoljni činjenicom da je pojedinačni proizvod fabrički sertifikat, a gore navedene su i osnovne informacije: broj proizvoda, broj operatora štampe, broj robe, datum proizvodnje i datum proizvodnje. Osoblje za inspekciju kvaliteta prema sadržaju popunjavanja karte može znati da je trenutni posao proveren od strane operatora štampe za koji je odgovoran, kao što se može pojaviti problemi s kvalitetom direktno kroz upravljanje njegovom komunikacijom. Ukoliko klijent ima kvalitetnu reklamu, menadžer može odrediti kvalitet proizvoda prema informacijama, kako bi saznali kvalitet datuma proizvodnje proizvoda, datum proizvodnje, osoblje za kontrolu kvaliteta i operatere za štampanje i druge informacije.


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice