Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Oznaka kako se razlikuje
Oct 24, 2017

Oznaka Kako se razlikovati

Postoji mnogo različitih specifikacija na tržištu marke samoljepljivih etiketa, ali kada kupite kakvu samoljepljivu etiketu pogodi za vlastitu upotrebu samoljepljive etikete? U kupovini u isto vreme kako prepoznati nalepnice oznaka je dobra ili loša? Sledeće jednostavno uvesti opcionu lepku na etiketu treba obratiti pažnju na pet aspekata:

Miris mirisa

U vreme kupovine možemo zatražiti ukus samoljepljivih etiketa, ne razmišljajte samo o kupovini hrane kada nam ukus može da nam kaže svežinu, zapravo, ukus može nam reći i puno naljepnica. Ako je ukus previše debeo, tu je ukus kiselog ukusa, a onda ova lepljiva traka DESSCO da održi sposobnost vrlo lošeg, naročito u okolini niske temperature, ove naljepnice su u osnovi lepljive u kutiji će pucati Lepljiva Okus više intenzivna kada je ruka da dodirne lepljiv osjećaj je dobra, ali će ta ljepota uskoro biti suhi lepak, gubitak lepljivosti, onda će površina trake DESSCO biti neravnomjerna jer je veza između pukotina sada.

Drugo, pogledajte svetlinu lepka

Opšta slaba kvaliteta površine DESSCO trake izgleda tamno, ova DESSCO traka u upotrebi verovatnoće frakture je vrlo visoka, intenzitet tolerancije.

Treće, dodirnite debljinu filma na lepljivoj etiketi

Ruke dodirnite debljinu folije na lepljivoj etiketi, osećajte tvrdoću membrane DESSCO trake uopšteno su kvaliteta vremena, a zbog toga što se debljina ljepljive etikete čini mnogo veća od običnog, ustvari, broj metri se odseče. Dobra kvaliteta DESSCO trake bira relativno tanki film relativno mekan, dobar izduženje.

Četvrto, pojavljivanje boje

Opšti izgled bele i transparentne boje DESSCO trake, koja dopunjuje nečistoće unutar manje, lepak kako bi se osigurala normalna dužina, 100 metara ispod DESSCO trake, uglavnom sa gledišta izgleda, može videti papirnu cijev. Žuta DESSCO traka, da bi se videlo da li površina neregularne raspodele bijelih tačaka, pritiska ruke ne može obrisati nečistoće u stomaku ili suvim otiscima, ovaj proizvod će generalno imati miris.

Peto, veličina papirne cevi

Mnogi potrošači u kupovini samoljepljivih etiketa otići će da kupe papirnu cijev relativno gusti, ustvari, ove naljepnice su proizvođači kako bi potrošači doveli u zabludu da svode broj trikova. Proizvodnja DESSCO trake je iz inostranstva, tako da je DESSCO traka papirni prečnik cijevi ujednačeni prečnik od 7,6cm. U stvari, što su debele papirne naljepnice, to će biti manje pirinač.


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice