Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Označite sve vrste ulaganja pomoćna oprema
Aug 17, 2017

Označite sve vrste ulaganja pomoćna oprema

Čimbenici koji utječu na kvalitetu ispisa naljepnica uglavnom sastavljen od potrošne robe, ispis opremu i tiskanje okruženju. Ovi faktori imaju zajednički, to jest, možete koristiti objektivan pregled metoda zatražiti odredbe.

Prvo, ispis opreme

Uključujući normalan rad prijenosa relevantne opreme u procesu proizvodnje, unos pomoćna oprema i odgovarajući jedni druge zadovoljiti zahtjeve će imati uticaj na kvalitet tiskanih proizvoda. Neki od knjige ili pakiranje i tiskanje proizvoda, uglavnom po nekoliko ili više od dvanaest obrađuje kompletan proces, uključujući ispis i uvez, poliranje, brončani, itd., i funkcioniranje tih procesa su uglavnom nerazdvojni s na oprema je oprema je dobre ili loše, da li operacija je prikladan i opreme koja se koristi u sljedeći proces može bolje dogovor s proizvodima u produkciji procesne opreme, i sl., će imati određeni utjecaj na kvalitetu tiskanih proizvoda.

Ako oprema često ne uspije, nećete biti u mogućnosti u potpunosti igrati funkcije opreme, ispisa ili drugih procesa obrade poluproizvodi će biti raznih nedostaci kvalitete, koje ne mogu jamčiti konačnu kvalitetu proizvoda, što se osigurava koja oprema ključ za normalan rad stopa. Osim toga, neke opreme u korištenju okoliša za cilj faktori kao što su okoliš je također određeni uvjet, kada te potrebe neće izravno utjecati na kvalitetu proizvoda može se vidjeti kako bi se osiguralo normalno funkcioniranje opreme je pridonosi osiguravanju kvalitete tiskanih proizvoda.

Drugo, tisak materijal

Uključujući papir, Tinta, tanjur i fontana rješenje, odnosno, uz različite izvedbe, a ta svojstva će imati izravan utjecaj na ispis. Prije ispisa svladati izvođenje raznih pomagala i ispisa Podobnost, kako bi se izbjeglo mogući utjecaj na tiskanje faktora, da pronose pozitivnu ulogu tiska. Mnogi tiskanih proizvoda na ispis zahtjeva različite zahtjeve, malo pakiranje i tiskanje proizvoda zahtijevaju lijepe boje i neke knjige i ispisa proizvoda zahtijeva meke boje je sjajan, u izboru tiskanih materijala treba obratite pozornost na potrebe korisnika tiskanih proizvoda, pogodan za ispis svih vrsta pomagala.


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice