Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Oznaka usvojiti nove tehnologije
Aug 07, 2017

Oznaka usvojiti nove tehnologije

Oznaka industrije u Europi i Sjedinjenim Državama je ušla u period stabilan rast, naljepnice i tanki film materijala brzo rastu. U sjevernoj Americi i Europi, naljepnice su činili oko 50% ukupno natpis tržišni udio, mokro ljepilo naljepnica i postupno smanjivati; udio tankog filma materijala, što je vrlo velik korištenje označavanja stroj i fleksografskog tiska je vrlo snažan odnos. Osim toga, u-kalup natpise i smanjiti filma skupova oznaka rana stopa rasta više od 5%, što smanji film postavlja u 2006 se očekuje 14% u sjevernoj Americi, oznaka industrija postati najveća svijetla točka, sa samoljepljiv oznakama na filmski materijal Višenamjenski, koji je dao tiskarske opreme do veće potražnje. I onda neka nova tržišta razvijaju, kao što je Kina upravo započela tržištu standardni Prozirni piva.

Međunarodna oznaka tiskanje pomoću novih tehnologija i razvoj trendova, Tan Jun Qiao analiza: pametne oznake (RadioFrequencyIdentification, RFID) u-oznake (natpise u kalup), plijesni topline psihijatar filma naljepnice (toplina-ShrinkLabel), izrada digitalnih naljepnica Tehnologija (DigitalLabelPrinting) četiri tehnologije iznenadna pojava.

Pametne oznake

Uz proizvodnju, prtljage, trajnost, sigurnost, upravljanje i mnoge druge aspekte viši i više pune Informacijske potrebe ljudi, tradicionalni bar kod naljepnica je očito nemoćan. S napretkom znanosti i tehnologije i aplikacija natpisa na području proizvodnje, novih, multi-funkcionalni, dobar sigurnost učinci pametne oznake počeo se naširoko koristi, Označit će grafičkoj industriji donijeti nova životna snaga i vitalnost.

Pametne oznake su također poznat kao radiofrekvencijske identifikacije oznake, to je polje visokotehnološkoj oznaka proizvoda, sada je odigrao važnu ulogu u pakiranje proizvoda, će postupno zamijeniti tradicionalni proizvod oznake i crtične kodove. Pametna oznaka je kao početnik u polje oznaka, ima izvan tradicionalne oznake funkcija, elektronike i računala i druge visoke tehnologije u natpis ispisan na kristalizaciju. U usporedbi sa tradicionalan način identifikacije, pametne oznake (RFID radiofrekvencija prepoznavanje) precizan, učinkovit i siguran način, visoke sigurnosne značajke i real-time praćenje karakteristika proizvoda, naširoko koristi u proizvodnji, logistika, transport, medicinski, sigurnost, i mnoge druge industrije.

Naljepnica u kalup

-Kalup natpisa, također poznat kao naziv natpisa, je drugačiji od tradicionalne izravne sitotisak, toplina psihijatar natpise, samoljepljivih oznaka nova oznaka ispisa obrasca, prema natpis moulding metoda može se podijeliti u puhanju naljepnica u kalup i injekcije Forming u-kalup naljepnice. S PP ili sintetički papir na površinska obrada, leđa obložena sa posebnim vruće rastopiti ljepilo obrada u epitet poseban papir.


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice