Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Računalno tiskanje papira savjeti
Sep 01, 2017

Puno ljudi koji koriste računalo tiskanje papira, ali ti znaš kako je računalo ispisa boja papira? Kako računala ispisati okvir i spasiti Internet ispravno? Što morate obratiti pozornost na koristeći računalo tiskanje papira? Ne computer papir bora kvalitete problem?

Evo me odgovoriti za vas jedan po jedan.

1, kako je boja papira višeslojne računalo? Višeslojne computer papir na poleđini pozadine posebnom tehnologijom baviti mikrokapsule obložena, donji prednji je premaz nosač kada pisač ispisuje, glava pisača se pritiskom na donje površine od nove plastične folije i boja.

2 računala ispis papir iz kutije treba obratiti pozornost na problem: computer papir iz kutije nakon korištenja ili nakon preostale treba odmah oročiti u plastične vrećice zapečaćene, pa vlaga i gubitaka i tako dalje. Učinio si to?

3, računalo tiskanje papira u upotrebi procesa treba obratiti pozornost na što? ①, ispis datoteke treba prilagoditi broju slojeva prije papira da se osigura da je otisak jasan. ②, ako glava pisača koristiti dugo vrijeme starenja, treba odmah zamijeniti glavu pisača.

4, računalo ispisa papira bora ne pripada kvalitet problem: tiskanje papira u isporuci prtljage procesa zbog klimatskih razlika, vlažnost, temperatura i drugih ekoloških faktora, i korisnici će proizvesti blagi bora, koja ne utječe na korištenje normalna pojava.


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice