Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Proces proizvodnje rolne papira bez karbola
Nov 03, 2017

Proces proizvodnje rolne papira bez karbola

Papir bez ogljika je 1945. godine izumio Nacionalni registar novca, američka nacionalna kompanija za registraciju gotovog novca. Ovaj papir se ne razlikuje od običnog papira po izgledu, ali se može koristiti za prepisivanje, stvarajući isti efekat kao i plavi karbon papir, bez otisaka prstiju i odjeće, čineći ga higijenskim. Zbog proizvodnje ovog papira nije koristio ugljenični sastav ugljeničnog kopiranja, tako ga je nazvao kao bezgranični papir za kopiranje, koji se naziva bezalkoholnim papirom.

Papir bez ogljika Upotreba:

Sa popularnošću računara, razvoj automatizacije ureda, bezgraničnog papira može se lakše odštampati na računarskom terminalu, pogodno za automatizaciju ureda. Bez ugljičnog ugljeničnog papira bez potrebe za unosom posebnog karbonskog papira, pisanjem celog papira za original i kopijom znatnog povećanja broja kopija, možete kopirati više od 6, a grafički jasne, svetle boje. Glatka površina papira, zatvorena struktura premaza, boja kemijske reakcije, nema boje pre i posle kopiranja, neće dobiti ukradene ruke i odjeću, jednostavne za korištenje, čiste. Zbog upotrebe hemijskih programera, teškoća u borbi protiv falsifikovanja i prepisivanja, njegova primena se sve više i više primjenjuje u bankarstvu, poštanskim uslugama, telekomunikacijama, porezima, transportu, hotelima, carini, osiguranju i drugim poljima.

Struktura papira bez karbona:

Papir poznat i kao papir sa pozadinskim premazom (kod CB), zadnja strana papira obložena silikatnim mikrokapsulima pigmentnog ulja, poznate i kao papir u dvostrukom pozitivnom i negativnom premazanom papiru (CFB), prednji deo papira obložen sa razvijač, leđa Obložena mikrokapsulama ulja osetljiva na pigment. Papir bez ogljika može se podijeliti na dva tipa spojnice i samooprema, korištenje više je spojka bez kopija bez ugljenika, obično se sastoji od tri vrste papira, odnosno papira, papira i papira. Sledeći papir, poznat i kao površinski papir (kodirani CF), papir je samo obložen bojama. Samorazvijeni papir (poznat i kao samopovezan papir, kod SC) obložen je na zadnjoj strani papira koji sadrži mikrokapsuliran s makro osetljivim pigmentnim uljima, prednji premazani sredstvom za bojenje i mikro-kapsulima koji sadrže senzor pigment. 01, štampani papir bez ogranka i njegov proizvodni proces

02, visokokvalitetni bezbojni papir za kopiranje i njegov proizvodni proces

03, metode bezgraničnog kopiranja papira

04, pravi boju osjetljivog karbon papira i njegovog proizvodnog procesa

05, sa papirnom sigurnosnom kopijom za memorijsku lozinku i detektorima i metodama detekcije

06, papir bez kopija bez falsifikata i njegova metoda proizvodnje

07, sa bentonitom Priprema posebnog papira bez karbonata za novu tehnologiju za bijele gline.


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice