Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Kontrola okruženja za štampanje papira bez karbonskih papira
Aug 17, 2017

Kontrola okruženja za štampanje papira bez karbonskih papira

Kontrola ugljenične ambalaže za štampanje papira je prvenstveno kontrola vlažnosti vazduha i temperature. Papir je napravljen od biljnih vlakana, poroznosti papira, apsorpcije vlage vlakana i kombinacije vode u vlaknu itd., Lako dovodi do promjena veličine papira, u štampi može lako dovesti do pretiska nije dozvoljeno, Ozbiljne bore uzrokovane štampanjem.

Uopšteno, sadržaj ugljeničnih papira papira od 6% do 8%, ova voda je mehanička kombinacija vode, poznata kao apsorpcija vlage. Postoji određena veza između vlage i vlažnosti vlage i vazduha. Eksperimenti pokazuju da je pod određenom relativnom vlažnošću, sadržaj vlage papira je obratno proporcionalan temperaturi, temperatura svake promjene 5 ℃, prosječna promjena u sadržaju vode od 0,15%; na određenoj temperaturi, sadržaj vlage u papiru i relativna vlažnost proporcionalni su relativnoj vlažnosti Svaka promjena od 10%, prosječna promjena sadržaja vode od 1%. Pod normalnim okolnostima, sadržaj vode u svakoj promeni od 1%, uzdužna deformacija od 0,025% do 0,05%, bočna deformacija od oko 1%. Međutim, papir bez kopija bez ugljen-dioksida uglavnom na 3 do 6 prepisan, ponekad iznos kolone je širok samo 1,5 mm, ako je proširenje preveliko, to znači da 1 juan može postati 100 juana, tako da se osigura da bez ugljen-dioksida kopiranje papira manja deformacija teleskopska Količina, mora biti striktna za upotrebu okoline.

Prvo, zahtevi za papir bez ogljika

Karakteristične note koje se ne koriste bez karbona zahtevaju poseban papir, obloženi papir, poznat i pod nazivom CCP papir. Obično je podeljen na papir (CB), srednji papir (CFB), pod papirnim (CF) 3 vrste. Papir bez ogljika je poseban papir koji štampa dva ili više računara i obične note. (CB) odnosi se na papir za prvi spoj različitih računa, prevučen slojem mikrokapsula na leđima, koji igra ulogu prenosa teksta nadole; i srednje (CFB) Za različite beleške pisanja u papiru za posebne namene, njegov prednji sloj sa slojem boje reagensa, zadnji deo istog papira obložen slojem mikrokapsula, služi kao prenos zglobova na istom vreme uloga sledeće; Konačna kombinacija različitih prepisanih napomena primenjuje se samo na površinu papira sa slojem programera, koji služi za nošenje sadržaja kopije. U slučaju štampanja novog zapisa bez pregrada, ako je papir specifičan za računar, on mora biti obložen karbonskom trakom, a postoji stroži procesni zahtev za žilavost, debljinu mreže, elastičnost rolne i broj zglobova.


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice