Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Carbonless papir papir bez ugljika također ima u boji
Jul 24, 2017

Carbonless papir Roll ne indigo-papir također ima boju

Papiru u boji ima boju

Indigo-papir također ima boju

Razlika između njih je obojen papir se ne može prepisivati, indigo-papir se može prepisivati.

Tako u slučaju isti stupanj grama ugljika bez papira je skuplje.

Obojen papir se obično koristi za oglašavanje i slično, kao što su plakate na zid, ili letaka i slično.

Nema karbonski papir za jednokratnu upotrebu. To je miris ukusa.

Indigo-papir: otvorena papira dođe u dodir s otvorena papira i prednjoj strani papira može biti kopiran, dva lista papira ili dva lista papira ne može proizvesti kopiju efekt, jer je papir na poleđini ,, Ispred papira je dostupan za ponovno pisanje kemijske molekule dati na površini. Na prednjoj strani papira, na poleđini papira nije suprotno, ako oboje su na obje strane papira sa kopijom trošak od troškova će biti visoka, tako da papir i papir je jeftin, osim u papir je najviše draga!

Pod vodstvom visokotehnološkoj, sada tkanje tiskanje tržište je najbolje stanje brzog razvoja. Osobito temelji na isporuku pošte vrijednosnice, osiguranje, bankarstvo, komercijalni računalo besplatno kopija bilješke, kao i prijevoz ulaznice imaju i posebne protiv krivotvorenja tehnologija zahtjeve. Sljedeće fokus na ne-indigo-papir ispisa i tehničke zahtjeve.

Prvi zahtjevi za sobe-indigo-papir

Bez ugljika za Prepisivanje note zahtijevaju poseban papir, premaznih papira, također poznat kao CCP papira. Obično podijeljen je na papiru (CB), srednje (CFB), ispod papir papir (CF) 3 vrste. Carbonless papir je poseban papir koji ispisuje dva ili više računala račune i obične bilješke. (CB) se odnosi na papiru za prvog zgloba razne račune, obložena slojem mikrokapsule na svojim leđima, koji igra ulogu prenošenja tekst prema dolje; i Srednje (CFB) za razne ponovnog pisanja bilješki u namjenski papir, njegova otvorena obložena slojem boja reagensa, stražnjoj strani isti papir premazan slojem mikrokapsule, služio kao zajednički transfer istovremeno ulogu sljedeći; Konačna kombinacija raznih prepisivati Note se primjenjuje samo na površinu papira slojem autor, koji služi za nošenje sadržaja kopiju. U slučaju ispisa bez ugljika za Prepisivanje bilješke, ako je računalno specifičan papir, sigurno je Ugljik-obložen je kolut i strožih zahtjeva proces za izdržljivost, debljina i weba, elastičnost role, a broj zglobova.

Drugo, zakon tiskarstvu raspoređivanje procesa aranžmane

Pri primanju proizvodnje zadatka, otpremnik proizvodnje prema procesu jedan sadržaj, broj boja, broj papira i papira i drugih materijala koji se koriste za dizajn serije najbolje procesa, osobito s više boja bill tisak Treba se dogovoriti prije ispisa naloga ili naloga boja.

Treće, polutonova bodova

Ispis stres je precizan pretiska. Bez obzira kakav tiskani otisci treba ispisati na preciznost, posebno ispisa s više računala posvećena Ugljik bez Replikacije bilješke, strožim zahtjevima. Specifične Napomene moraju biti perforirane ispis, preklop, itd to molba računalo. Da li je tiskana jedan red rupa ili dvostruki red rupa, prema zahtjevima računala postići sljedeće:

(1) uz visoku preciznost udaranja, bušiti probiti rupu. Inače to će proizvesti kartica računala ili ispisati greške i drugih nepoželjnih pojava.

(2) uvlačenje nož koristiti dobar čelik, oštar nož, pritisak na potrebnu veličinu uvlačenja linije.

(3) sklapanje prilikom savijanja u skladu s potrebnom obujmu.

(4) ako kolut račun (Market posvećena kolut fakture), kako bi ponovno premotavanje, skakanje skakanje uređaja mora biti pravilno kontrolirana.

(5) odabir papira roll je relativno okrugle i role papira su uske. Tako da ispisanu kopiju račun moguće ispisati točno.


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice