Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Papir bez kamufa Istorijska prisutna situacija
Aug 22, 2017

Papir bez kamere Istorijska sadašnja situacija

Istorija bezvodnog kopirnog papira

Papir za kopiranje bez karbona engleskom, koji se zove KAP. Papir iz karbonskih proizvoda pripremio je američki kongres Cash Cashier (NCR) 1953. godine, tako papir bez ogrebotina, poznat i kao NCR papir. Svetski bezgranični papir u 70-80 godinama brzog razvoja, krajem devedesetih, usporio se, 2001. godine u svetskoj proizvodnji od oko 300 miliona tona. Kineski papir bez ugljen-dioksida u 1970-im je počeo, 90 godina brzeg razvoja.

Načelo boja bez kopiranja

Pod dejstvom spoljne sile, srušite mikrokapsule u kojima leuco dye prelije reaguje sa reagensom boje na drugoj strani, a crna ili plava slika ili tekst se prikazuje na papiru obloženom sa programerom. Situacija se može podijeliti na više kopija papira i papir za pojedinačnu kopiju. Papir za više kopija iz papira (CB), srednjeg papira (CFB), sledećeg sastava papira (CF), dijagram strukture je sledeći:

CFB papir je premazan slojem programera na gornjoj strani (prednja strana), a sloj mikrokapsula na leđima (leđa) obložen slojem mikrokapsula; CFB papir prevučen slojem mikrokapsula na leđima (leđa) Papir je premazan slojem razvitka na vrhu (prednja strana), tako da je površina ugljenika bezbojnog kopirnog papira suprotna onoj od površine CF-a (npr. mikrokapsule i programer).

Karakteristike bezvodnog kopirnog papira

Prednosti: 1, jednostavan za korištenje, očistiti ne povrijediti ruke 2, kopirati broj kopija, pisati jasan 3, lako obrađivati, pretjerati uredjaj 4, korištenje kemijske boje, lako je prepisati i kovani 5, posebno za kompjutersku štampu

Nedostaci: veće cijene

Primena kopirnog papira bez ugljenika

1, fakturisanje 2, banka, telekomunikacije, pošta i telekomunikacije, osiguranje, porezi i drugi oblici 3, računi, nalogi itd. 4, papir za računarsku štampu 5, optički papir za čitanje teksta 6,

Glavna sirovina bezvodnog kopirnog papira

Sastojci: 1, osnovni papir

2, CB a, mikrokapsule (leuco dye) b, distancer c, vezivo

3, CF a, reagens boje b, pigment c, vezivo


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice