Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Princip karne boje za kosu bez karbola
Aug 30, 2017

Priručnik za boju kose bez ugljenika

Diskusija o štampanju bezvodne kopije papira

Sažetak: papir bez ogljika se može lakše štampati na računarskom terminalu za automatizaciju ureda. Papir za kopiranje bez kamere ne mora da umetnuti poseban papir za kopiranje, sve papire piše sve originale i kopija kopije broja kopija je značajno povećana, možete kopirati više od 10 i Figura

Papir za bezgraničnu upotrebu može se lakše odštampati na računarskom terminalu, pogodan za automatizaciju ureda. Papir za bezgraničnu upotrebu ne mora da umetnuti poseban papir za kopiranje, pisanje celog papira svim originalom i kopiju kopije broja kopija značajno povećan, može kopirati više od 10 i grafički jasne, svetle boje. Površina papira je glatka, premaz je čvrsta, boje hemijske reakcije, pre i nakon kopiranja bez mastila, neće mrljati osoblje i odjeću, jednostavan za korištenje, čisti. Kao korištenje hemijskih reagensa, falsifikovanja i prepisivanja teškoća, tako se njegova primjena sve više koristi, uglavnom korištena u bankarstvu, poštanskim uslugama, telekomunikacijama, porezima, transportu, hotelima, carini, osiguranju i drugim poljima. Ali, zbog posebne strukture papira bezgraničnog kopiranja tako da se razlikuje od drugih običnog papira u upotrebi štampanja, u procesu štampanja ima svoju jedinstvenu stranu. U nastavku ćemo govoriti o strukturi kopirnog papira bez karbonata i srodnim pitanjima vezanim za štampu.

Struktura bezbojne kopije i princip boje kose

Papir za kopiranje bez ogljika može se podijeliti u njegovu boju i samo-boje dva, korištenje više njegovog bezbojnog kopirnog papira, obično sastavljenog od tri vrste papira, odnosno papira, papira i papira. Papir za bezgraničnu upotrebu (CarbonlessCopyPaper, nazvan CCP), njegova struktura je prikazana na slici 1.

Na poleđini papira obložene silikatnim mikrokapsulama pigmentnog ulja; u papiru, poznat i kao pozitivan i negativan papir sa dvostrukom premazom (kod CFB, to je CoatedFrontandBack), prednji premaz na papiru Postoji razvijač, leđa koja je obložena silikatnim mikrokapsulama pigmentnog ulja; pod radom poznatiji i kao obloženi papir (kod CF, to je CoatedFront), papir je obložen samo bojnim reagensom. Samostalni papir je obložen slojem mikrokapsulom ulja osjetljivog pigmentnog ulja na poleđini papira, razvijenog prednjeg sloja i mikrokapsulom koja sadrži silikatno pigmentno ulje.


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice