Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Carbonless papir role općenito treba provesti
Oct 13, 2017

Carbonless papir Roll općenito treba provesti

Sobe-indigo-papir tiskanje okruženje kontrola je najvažnija zraka vlagu i temperaturu kontrola. Papir je napravljen od biljnih vlakana, poroznost papira, vlaga upijanja vlakana i prisutnost vode u vlakno, i sl., lako dovesti do promjena veličine papira, u ispisa može lako dovesti do pretiska nije dozvoljeno, ozbiljne bore uzrokovane ispis.

Općenito, karbonizirani papir papir sadržaj vlage između 6 do 8 posto, ova voda je mehanički kombinacija vode, poznatiji kao upijanja vlage. Postoji određeni odnos između vlage i vlage vlage i zraka. Eksperimenti pokazuju da pod određenim relativne vlage, sadržaj vlage papira je obrnuto proporcionalna temperatura, temperatura svaka promjena 5 ℃, prosječna promjena u sadržaj vode od 0,15%; na određene temperature, sadržaj vlage papira i relativna vlažnost je proporcionalan relativna vlažnost svaku promjenu od 10%, prosječna promjena u sadržaju vode od 1%. Pod normalnim okolnostima, sadržaj vode svaku promjenu od 1%, uzdužne deformacije od 0.025% do 0,05%, bočne deformacije od oko 1%. Međutim, carbonless kopija papir općenito za 3 do 6 prepisivati, ponekad iznos kolone je samo 1,5 mm široku mrežu širok, ako ekspanzija je prevelika, znači 1 Juana može biti 100 Juana, pa kako bi se osiguralo taj Ugljik-free Kopiraj papira manja deformacija teleskopske Količina, to mora biti strogo na korištenje okoliša. Prvi zahtjevi za sobe-indigo-papir

Bez ugljika za Prepisivanje note zahtijevaju poseban papir, premaznih papira, također poznat kao CCP papira. Obično podijeljen je na papiru (CB), srednje (CFB), ispod papir papir (CF) 3 vrste. Carbonless kopiju papira je poseban papir za ispisivanje dva ili više računala račune i obične bilješke. (CB) se odnosi na papira koji se koristi za prvog zgloba razne račune, obložena slojem mikrokapsule na svojim leđima, služeći kao Silazni prijenos teksta; i Srednje (CFB) za razne prepisivati note u namjenski papir, njegova otvorena obložena slojem boja reagensa, s istom papir premazan slojem mikrokapsule, služio kao joint prenijeti istovremeno ulogu sljedeći; Konačna kombinacija raznih prepisivati Note se primjenjuje samo na površinu papira slojem autor, koji služi za nošenje sadržaja kopiju. U slučaju ispisa bez ugljika za Prepisivanje bilješke, ako je računalno specifičan papir, sigurno je Ugljik-obložen je kolut i strože proces zahtjeva za žilavost, debljina, elastičnost rolls i broj zglobova.

Drugo, zakon tiskarstvu raspoređivanje procesa aranžmane

Pri primanju proizvodnje zadatka, otpremnik proizvodnje prema procesu jedan sadržaj, broj boja, broj papira i papira i drugih materijala koristi za dizajn niz najbolji najbolji procesa, posebno multi-Color teretnica u ispis treba ugovoriti prije ispisa naloga ili naloga boja.


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice