Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Papir bez ogljika prema upotrebi
Jul 07, 2017

Papir bez ogljika prema upotrebi

Papir za bezgraničnu kopiju pod dejstvom spoljašnje sile razbio je mikrokapsule, bezbojni preliv boje i još jednu stranicu reakcije programera, u boji papira obložene crnim ili plavim slikama ili tekstom, prema Upotrebi se može podijeliti na više kopija papira i papir za jednokratnu kopiju.

Jednostavna upotreba, jednostavno prepisivanje i falsifikovanje, pogodna za kompjutersku štampu, mogu se široko koristiti u računima, bankarstvu, telekomunikacijama, pošti i telekomunikacijama, osiguranju, porezu i tako dalje. Kao što su obrasci, računi, narudžbe i drugi papir za štampanje računara, papir optičkog čitanja teksta, automobili, čamci, papir za ulaznice. Prvo, klasifikacija težine:

Papir za bezgraničnu upotrebu je podeljen na papir od 45 g / m2CB, papir od 47 g / m2CF i 52 g / m2CFB papir.

Ograničena kopija težine tačaka za štampanje gore i dole: na: 48,50,80 u: 52: sledeći: 47,80.

55-60 grama za kancelarijske izjave, potvrde o prijemu, naloge za isporuku, kao što je jedna biblioteka.

Drugo, klasifikacija specifikacija:

Papir bez ogljika može se podijeliti na roolove i listove. Širina mreže može biti od 160mm do 1940mm, veličina ravnog papira može biti od 420mm * 530mm do 1420mm * 1420mm.

Tri, trostruka:

I trostruku kopiju bez kutije bez kopiranja, može se podijeliti na papir, papir, ispod papira. Na poleđini papira obložene silikatnim pigmentnim uljima mikrokapsule; u papiru, poznat i kao pozitivan i negativan papir sa dvostrukom premazom (kod CFB, to je Coated Front i Back), papir se naziva i papir za vanjski premaz (kod CB, koji je obložen natrag) Prednji deo papira je prevučen sa programerom, a leđa je obložena mikrokapsulom koja sadrži silikatno pigmentno ulje. Papir je takođe obložen papirom (kod CF, Coated Front). Samostalni papir je mikrokapsula obložena sa osjetljivim pigmentnim uljima na zadnjoj strani papira, razvijenim na prednjem sloju i mikrokapsulom koja sadrži osjetljivo pigmentno ulje.

Četiri, bez izbora karbonskog papira:

Pri kupovini i upotrebi papir bez ugljen-dioksida najbolje je koristiti istu kompaniju za proizvodnju iste marke gornjih, srednjih i donjih papira sa, a datum proizvodnje nije predviđen predugo. Pošto različiti proizvođači proizvoda u belini, gustini boje, glatkosti, debljine, krutosti, čvrstoće istezanja površine, boje boje, tišine, mastila i drugih indikatora su različiti, tako različiti proizvođači papira sa upotrebom, izgledom, prilagodljivost štampanja , sa stranama, kopija ima utjecaja.

Peto, karakteristike bezvodnog kopirnog papira

Kopirajte papir za kopiranje papira, direktno pisanje pogodne štednje, kompleksni broj 2-6 stranica, električno štampanje od 2 do 10 stranica, može znatno poboljšati efikasnost i prilagoditi se potrebama modernizacije.

Kopirajte pisanje jasno, jasno, ne bledite, kako biste sprečili promjenu, imitaciju.

Nemojte kontaminirati prste, odjeću i druge papire, držati čiste.

Sa različitim bojama, lako se identifikuju prerade.

Karbon papir bez karbona ne treba koristiti obojen papir za vosak, nemaju papir za kopiranje sa voskom koji se može prepisati, zbog razloga za primjenu hemikalija. Višegodišnji bez ogljikovog papira spojen je za direktno štampanje ili pisanje radi kopiranja više kopija dokumenta. Sa lakoćom za čišćenje, ali i iz perforiranog slobodnog računara za štampanje, kako bi se postigla efikasna kopija kopiranja,

Papir bez ogrebotina je podeljen na prethodni list, srednji list i sledeću stranicu. Na sledećoj strani lista i na sredini stranice, lek je prevučen sa drugom hemikalijom na gornjem delu lista i na sledećoj strani. U skladu sa redosledom gornjih, srednjih i sledećih stranica, uticaj pritiska na iglu ili vrhove penisa, dva različita lekova će se zadovoljiti i prekrasna staza za postizanje svrhe prepisivanja.


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice