Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Roll papir bez karbonskih materijala u skladu sa bojom papira
Sep 29, 2017

Papir za papir bez karbonskih materijala Prema boju papira

Specifikacije karata bez kalcija u osnovi se određuju na 75 * 60, a uobičajeni papiri kase bez ugljenika imaju dva sloja i tri sloja. Štampanje papira, u skladu sa različitim bojama papira, nema kopije papira kase supermarketa u dve bijele, dvije bijele, tri bijele, bijele crvene i žute, bijele i crvene boje i drugi zahtjevi, boja papira neće biti fiskalni registar proizvodnja papira Uticaj troškova, uglavnom utiču na kopiju kase supermarketa bez kalcija, troškovi papira su veličina debljine papira i tri faktora kvaliteta papira. Dvotirni 75 * 60 papiri za kase supermarketa su uglavnom 2 juana po obimu, tri su 2,5 juana. Ovo je relativno visoka cijena papira, puno niskih potražnje može se prilagoditi običnim niskokvalitetnim osnovnim papirima koji se ne ugrađuju kao proizvodni materijal, tako da se proizvodnja bezalkoholnih piva u supermarketima može smanjiti za 40% troškova. Obojeni papir ima boju

Papir bez karbona takođe ima boju

Razlika između njih je u tome što obojeni papir ne može biti prepisan, nikakav karbonski papir se ne može prepisati.

Dakle, u slučaju istog stepena grama, papir bez ugljen-dioksida je skuplji.

Obojeni papir se generalno koristi za reklamiranje i slično, kao što su plakati na zidu, letke i slično.

Nema karbonskih papira za jednokratnu upotrebu. Tu je miris ukusa.

Nema karbonskih papira: prednja strana papira dolazi u kontakt sa prednjim delom papira, a prednji deo papira se može kopirati, dva lista papira ili dva lista papira ne mogu proizvesti efekat kopiranja, jer papir na leđima ,, Prednji deo papira ima kopiju hemijskih molekula koji se mogu dati površini. Na prednjoj strani papira papir nije suprotna strana, ako su oba pravljena na obe strane papira sa efektom prepisivanja, onda će trošak biti visok, tako da će papir i papir biti jeftiniji, osim u papir je najzaslužniji!

Prvo, zahtjevi za bezalbentni papir

Napomene za prepisivanje bez karbona zahtevaju poseban papir, obloženi papir, poznat i pod nazivom CCP papir. Obično je podeljen na papir (CB), srednji papir (CFB), na papiru (CF) 3 vrste. Papir za kopiranje bez ogljika je poseban papir za štampanje dva ili više računskih računa i običnih nota. (CB) odnosi se na papir koji se koristi za prvi spoj različitih računa, prevučen slojem mikrokapsula na njegovim leđima, koji služe kao nizak transfer teksta; i srednje (CFB) Za različite prepisane note u papiru za posebne namene, njegov prednji sloj sa slojem boje reagensa, leđa sa istim papirom prevučenim slojem mikrokapsula, služi kao prenos u zglobu u isto vreme uloga sledeće; Konačna kombinacija različitih prepisanih napomena primenjuje se samo na površinu papira sa slojem programera, koji služi za nošenje sadržaja kopije. U slučaju štampanja bez prepisa bez ugljenika, ako je to kompjuterski specifičan papir, on mora da bude obložen ugljenikom sa kolutom, a postoji stroži procesni zahtev za žilavost, debljinu, elastičnost valjaka i broj zglobova.

Drugo, aranžman u procesu rasporeda proizvodnje štampanja računa

Kada primaju proizvodni zadatak, proizvodni dispečer prema procesu pojedinačnog sadržaja, broju boja, broju papira i papira i drugih materijala koji se koriste za dizajniranje serije najboljih najboljih procesa, posebno višebojnih računa štampanje treba da se uredi unapred za redoslijed štampanja ili redosled boje.


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice