Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Bond papir za štampu
Oct 24, 2017

Bond papir Pritisak štampanja

Tehnički zahtevi za obradu papirnog premaza:

1, da biste razumeli karakteristike obloženog papira na papiru, kako biste savladali štampanje štampanog papira

Za svaku seriju premazanog papira pre upotrebe papira, indikatori njegove testne analize, glatkosti testnog papira, pH-a, upijanja, sušenja, skalabilnosti su bili serija vezivanja na površini papira i druga velika štampanja vezana za analizu problema sa štampom. Prate karakteristike papira, da preduzmu odgovarajuće mjere za štampanje kako bi se postigla standardizacija naučne proizvodnje, kako bi se sprečilo štampanje loše situacije.

Međutim, zbog broja štamparije za detekciju kapaciteta papira je ograničeno, ne postoji način za sve aspekte tehničkih indikatora prvobitnog testa, onda bi proizvodni proces trebao učiniti dobar posao u zapisima proizvodnog procesa, tako da drugi deo procesa komparativne analize i sumirao akumulaciju proizvodnog iskustva.

2, obloga i podešavanja prekidača za otklanjanje pritiska štampanja, kontroliramo sloj mastila za štampanje uniforman i svetao

Na presvučeni papir u procesu štampe će uticati pritisak štampanja, tako da je proces štampanja u štampanom papirnom tlaku ravnomeran i odgovarajući, ako je pritisak previše težak, lako će se proizvesti prah i druge nepovoljne okolnosti i lako dovesti do tačke štampanja otisak nije jasan, kao i da ubrza habanje ploče za štampanje. Ako je pritisak suviše mali, verovatno će izazvati da doteranje imprintinga nije jako, raspored cvijeća i druge mašte. Onda će lako proizvoditi suviše nisko, sporo suho, pretisak nije tačan i druge štetne posledice.

3, podešavanje izbora boje i redosled boje za određivanje

Uzimajući u obzir tačnost preciznog štampanja presvučenog papira, prilikom primene mastila u pozadini, trebalo bi izbjeći neku toplotu i netoleranciju lakog mastila, sredstva za razblaženje što je više moguće za kupovinu svježeg raspoređivanja mulja. Tako da se pozadina može postaviti na krajnje štampanje kako bi se štampanje bolje. Da biste sprečili štampanje u pozadini u boji i na taj način uticati na sloj mastila za oštećenje trenja u pozadini utjecati na kvalitet pretiska. Na štamparsku štampu, na primer, u crvenom mastilu i žutom mastilu kao pozadini (a ne crnom i belom) na prekrivaču crnog teksta, crni tekst se može postaviti ispred prvog štampanja, postavljen je pozadinski izgled poslednje štampanje, nije lako Postoji situacija na kraju mastila. Obloženi papir u procesu štampe će biti velika količina mastila ili prekrivanja sa više boja u izgledu problema je prenizak, treba se koristiti za prevazilaženje mera za sprečavanje zalutanja. Na primer, možete koristiti svetlo ulje za podešavanje anti-

4, prilikom štampanja velikog područja na kraju foruma, pokušajte da prilagodite mastilo odgovarajućim

Pošto je premazan papir kapaciteta za apsorpciju mastila loš, pa štampanje velikog područja na dnu foruma, mastilo bi trebalo biti odgovarajuće za podešavanje odgovarajuće dubine, tako da je štampanje odgovarajući sloj boje tanji, kako u u skladu sa zahtevima boje za štampanje, i Može smanjiti mogućnost ispisa preniska, a kako bi se sprečilo pretisak štampanja na fenomenu nije dobro odštampano. Prilikom štampanja prve boje može se koristiti za podešavanje ulja na 19. ulje kako bi se prilagodio mastilom, tako da štampanje mastila za štampanje postaje svetlo, mastilo se može dodati u odgovarajuće svjetlo ili suvo ulje kako bi se papir za štampanje mastilo za štampanje suvo.


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice