Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Karakteristike Bond papira
May 22, 2017

Bond papir Obloženi papir je visokokvalitetni papir za štampanje napravljen od belog papira obložen osnovnim papirom. Uglavnom se koristi za štampanje gimnazije i ilustracije, slike u boji, sve vrste lepih reklamnih proizvoda, uzoraka, pakovanja robe, zaštitnih znakova i tako dalje.

Bond Papirni premazani papir, poznat i kao papir sa premazom, u Hong Kongu i drugim regionima koji se nazivaju praškastim papirom. To je visokokvalitetni papir za štampu napravljen od belog papira obložen osnovnim papirom. Uglavnom se koristi za štampanje gimnazije i ilustracije, slike u boji, sve vrste lepih reklamnih proizvoda, uzoraka, pakovanja robe, zaštitnih znakova i tako dalje.

Obloženi papir za ravne papire, veličine 787 × 1092mm, 880 × 1230mm, kvantitativne 70 ~ 250g / kvadratni metar. Premazani papir sa jednostranim premazanim papirom, dvostranim premazanim papirom, matiranim papirom, obloženim papirnim tačkama. Prema kvalitetu je podeljeno na A, B, C tri. Glavna sirovina za obloženi papir je papir od bakra i boja. Bakar ploča na zahtevima debljine uniforme, skalabilnosti, visoke čvrstoće, dobre vodootpornosti. Papir nije dozvoljen da ima mrlje, bore, rupice i druge bolesti papira, koji se koriste za premazivanje prevlaka izrađeni su od visokokvalitetnih belih pigmenata, lepkova (kao što su polivinil alkohol, kazein, itd.) I pomoćnih aditiva i drugih komponenti. Premazivanje sa visokim sadržajem tečnosti i visokim sadržajem čvrstih materija, nanošeno je na osnovni papir pomoću mašine za premazivanje, a zatim osušeno, valjano u valjak na kolutu i poslato u super kalandar za izvođenje pritiska Završni završni papir za obradu, pakovanje.

Bond papir Obloženi papir odlikuje se veoma glatkim i glatkim papirom, glatkim, visokim sjajem. Zbog toga što je boja koja koristi svetlost veća od 90%, a čestice su vrlo dobre, a nakon kalendarskog kalendara, pa je glatkost premazanog papira općenito 600 ~ 1000s. Istovremeno, boja je vrlo ravnomerno raspoređena na papiru i pokazuje ugodnu bijelu. Zahtjevi obloženog papira imaju veću jačinu premaza, premaz je tanak i ravnomeran, nema mehurića, količina lepka u boji koja je pogodna za sprečavanje procesa štampanja papira u prahu sa kose, pored toga, obloženi papir p-ksilen apsorpcija Da bi bio prikladan, može se postaviti 60 linija / cm iznad sitne štamparske mreže.


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice