Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Oblast primene papirnih površina
Oct 13, 2017

Bond Paper Primene

Skinite nalepnicu za ljepilo

(Polietilen), PP (polipropilen), PET (polipropilen) i drugi materijali, naročito za namještaj, aparate za domaćinstvo, voćne i druge informacione etikete. Odlepite naljepnice nakon što proizvod ne ostavlja oznake.

Obložene papirne aplikacije

Obloženi papir Obloženi papir Obloženi papir Obloženi papir

Korišćenje obloženog papira:

Premazani papir je obložen papir za bakarnu štampu, prema različitim vrstama upotrebe može se podijeliti na jednobojne ili dvostruke premaze, sa ravnim papirom i mrežom. Kvantitativno je generalno 105 ~ 300g / m2, papirna uniforma i kompaktna, visoka osvetljenost (85%), papirni glatki visok sjaj, premaz je konzistentan, lako se stavi u štampu nakon jasnih i jasnih obrasca i teksta. U sadašnjem stvarnom životu je vrlo često, jer vidimo lepe kalendare, knjižare koji prodaju postere, pokrivke knjiga, ilustracije, knjige umjetnosti, slike i slično, gotovo svi sa obloženim papirima, sve vrste fine dekoracije Pakovanja, papira torbice, naljepnice, zaštitne znakove itd. takođe ga koriste u velikim količinama.

Obložene karakteristike papira:

Papir sa premazom odlikuje se veoma glatkim i glatkim papirom, glatkim, visokim sjajem. Pošto boja koja se koristi u svetlosti od više od 90%, a čestice su vrlo dobre, a nakon kalendarskog kalendara, tako da je glatkost premazanog papira općenito 600 ~ 1000s. U isto vreme, boja je ravnomerno raspoređena na papiru i pokazuje ugodnu bijelu. Zahtjevi za obloženi papir su tanki i jednoobrazni premaz, bez mehurića, količina lepka u sloju koji je pogodan da se spreči proces štampanja papira sa praškastim materijalom, pored toga, apsorpcija p-ksilena sa premazanim papirima treba biti odgovarajuća.

Klasifikacija prevlaka:

Obloženi papir sa jednostranim premazanim papirom, dvostrani obloženi papir, mat papir sa prevlakom, obloženi papirni tanjiri. Prema kvalitetu je podeljeno na A, B, C tri. Glavna sirovina za obloženi papir je papir od bakra i boja. Bakarna ploča na zahtevima debljine je ravnomerna, mala skalabilnost, visoka čvrstoća, dobra otpornost na vodu. (Kao što su kaolin, barijum sulfat itd.), Lepkovi (kao što su polivinil alkohol, kazein itd.) I pomoćni aditivi, kao što je kompozicija prevlake napravljen je od visokokvalitetnog belog pigmenta (kao što su kaolin, barijum sulfat , itd.).

Sastav premazanog papira:

Obloženi papir sa ravnim papirom i mrežom. Papir od mesinga napravljen je od beljene hemijske pulpe ili delimično izbeljene hemijske slame na papirnoj mašini. (Polivinil alkohol, kazein, modifikovani skrob, sintetički lateks itd.) I drugi pomoćni materijali (kao što su kaolin, talk, kalcijum karbonat, titan dioksid itd.), Lepak (polivinil alkohol, kazein, modifikovani skrob, itd.) (poput sjaja, učvršćivača, plastifikatora, disperzanta, sredstva za omekšavanje, sredstva za izbjeljivanje mleka, fluorescentnog sredstva za beljenje, tonera itd.), ravnomerno obložene na premazu i sušeno i super kalendiranje i napravljeno. Papirna uniforma i kompaktna, visoka osvetljenost (više od 85%), papirni glatki visok sjaj, prevlaka je konzistentna.


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice