Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Bond papir prema distribuciji glavne divizije
Jun 27, 2017

Bond papir Prema rasporedu glavne divizije

Uredite tip

Različiti načini

Prema rasporedu glavne divizije

Državne obveznice

Državne obveznice su obveznice koje izdaje vlada za prikupljanje sredstava. Najčešće uključuju državne obveznice, obveznice lokalne samouprave, od kojih je najvažniji nacionalni dug. Trezorske obveznice zbog dobrog ugleda, povoljnih kamatnih stopa, rizik je mali i poznat je i kao "bočne obveznice". Pored državnih obveznica, neke zemlje su klasifikovale obveznice sa garantovanim državama kao sistemi državne obveznice, poznate kao obveznice sa garantovanom državom. Takve obveznice izdaju kompanije ili finansijske institucije koje su direktno povezane sa vladom i garantuje ih vlada.

Glavne sorte državnog duga izdate u kineskoj istoriji su državne obveznice i državne obveznice, od kojih se državni zapisi izdaju godišnje nakon 1981. godine. Pretežno na preduzećima, pojedincima itd. izdate su nacionalne obveznice, uključujući državne ključne građevinske obveznice, državne građevinske obveznice, finansijske obveznice, posebne obveznice, hedževe obveznice, obveznice za izgradnju kapitala, većinu ovih obveznica u bankama, nebankarske finansijske institucije, preduzeća, distribucija, dio izdali su i pojedini investitori. Kamatna stopa državnih zapisa izdate fizičkim licima u osnovi se zasniva na stopi banke, koja je uglavnom za 1 do 2 procentna poena veća od stope bankovnog depozita. U visokoj stopi inflacije, državni zapisi su takođe usvojili mjere zaštite.

Finansijske obveznice

Finansijske obveznice su obveznice koje izdaju banke i nebankarske finansijske institucije. U Kini, finansijske obveznice uglavnom izdaju nacionalne razvojne banke, uvozne i izvozne banke i druge političke banke. Finansijske institucije generalno imaju snažnu finansijsku snagu, veći kredit, tako da finansijske obveznice imaju dobru reputaciju.

3. Veze preduzeća (preduzeća)

U inostranim zemljama ne postoji korporativni dug i podela korporativnog duga, koji se zajedno nazivaju korporativne obveznice. U Kini, korporativne obveznice se izdaju i trguju u skladu sa odredbama Pravilnika o upravljanju obveznicama za preduzeća, od strane Nacionalne komisije za razvoj i reformu i upravljanja obveznicama, u praksi, glavnim organom izdavanja centralnih vladinih odjela , preduzeća u državnom vlasništvu ili preduzeća u državnom vlasništvu, dakle, u velikoj mjeri odražavaju vladini kredit. Institucija za upravljanje korporativnim obveznicama je Kineska regulatorna komisija za hartije od vrijednosti, a izdavalac je pravno lice osnovano Zakonom o privrednim društvima Narodne Republike Kine. U praksi, izdavalac je navedena kompanija, čija kreditna garancija je kvalitet aktive izdavačke kuće, uslovi poslovanja, profitabilnost i održiva profitabilnost. Korporativne obveznice su registrovane u registru i registraciji vrijednosnih papira, mogu se prijaviti za listing na berzi, kreditni rizik je generalno viši od korporativnih obveznica. "Mere za administriranje finansiranja duga nefinansijskih preduzeća na međubankarskom tržištu obveznica", koja je stupila na snagu 15. aprila 2008. godine, dodatno je promovisala izdavanje korporativnih obveznica na tržištu medjubankarskih obveznica. Korporativne obveznice i korporativne obveznice postale su sve važnije za investicioni objekat u komercijalnim bankama u Kini.

Imovina garancija

Hipotekarne obveznice

Hipotekarne obveznice su korporativne obveznice kao obezbeđenje, koje se mogu podeliti na opće hipoteke, hipotekarne obveznice za nekretnine, hipotekarne obveznice i hartije od vrijednosnih papira. U realnim uslovima kao što su stanovanje, itd. Kao kolateral, poznate kao hipotekarne obveznice nekretnina; kao pokretna imovina kao što je tržišna roba kao odredba, poznata kao obveznice hipoteke; na hartije od vrijednosti kao što su akcije i druge obveznice kao kolateral, poznate kao obveznice vrijednosnih papira. Kada izdavalac obveznice ne izvrši obavezu, poverenik može prodati kolateralno sredstvo za odlaganje prioriteta povjerioca.

Kreditna obveznica

Kreditne obveznice nisu obezbeđene imovinom bilo koje kompanije, u potpunosti kreditom. Državne obveznice pripadaju takvim obveznicama. Ova obveznica ima solidnu pouzdanost zbog apsolutnog kredita izdavaoca. Osim toga, neke kompanije mogu izdati takve obveznice, odnosno kreditne korporativne obveznice. U poređenju sa hipotekarnim obveznicama, nosioci kreditnih obveznica nosi veći rizik i stoga često zahtevaju veće kamatne stope. U cilju zaštite interesa investitora, kompanije koje izdaju takve obveznice često podležu ograničenjima, a samo one renomirane kompanije mogu da izdaju. Osim ugovora o obavezama da se pridruži zaštitnim odredbama, kao što je imovina ne može biti priznata drugim povjeriocima, ne može se spajati sa drugim preduzećima, bez saglasnosti povjerilaca ne može prodati imovinu, ne može izdati druge dugoročne obveznice .


Povezane vijesti

Suzhou Guanhua papir tvornice