Search

Dom > Izložba > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Topalno osjetljive premaze ili zaštitne prevlake koje utiču na kvalitet termalnog papira.
May 31, 2018

Termički osjetljiv papir za štampanje obično je podeljen na tri sloja, dno je osnova papira, drugi sloj je termički premaz, treći sloj je zaštitni sloj i papir je odštampan, što uglavnom utiče na kvalitet toplotno osjetljivog premaza ili zaštitni sloj.

Ako premaz toplotno osjetljivog papira nije uniforman, na nekim mestima će doći do duboke boje, na nekim mestima je lagano, a kvalitet štampanja očito je smanjen. Ako hemijska formula termičkog premaza nije razumna, vreme skladištenja papira za štampanje će biti vrlo kratko, a dobar papir za štampanje može se čuvati (pri normalnoj temperaturi, izbjeći direktnu sunčevu svjetlost). U poslednjih 5 godina, postoji više dugoročnih termalnih papira koje se mogu držati 10 godina. Ali ako je formulacija termičkog premaza nerazumna, može se držati samo nekoliko meseci.

Zaštitni sloj je takođe kritičan za vreme skladištenja nakon štampanja. Može da apsorbuje deo svetlosti koji uzrokuje hemijsku reakciju termičkog premaza, usporava pogoršanje štamparskog papira i štiti termičke elemente štampača od oštećenja, ali ako zaštita prevlake nije uniformna, to neće samo u velikoj mjeri smanjiti zaštitu termičkog premaza, ali također značajno smanjiti zaštitu termičkog premaza. Tokom procesa štampanja, male čestice zaštitnog premaza će pasti, a elementi osjetljive na toplotu štampača frikcijom će prouzrokovati oštećenja štampanog termičkog elementa.


Relevantne industrije znanja

Suzhou Guanhua papir tvornice