Search

Dom > Izložba > Sadržaj
Proizvodi kategorije
Obratite nam se

Suzhou Guanhua papir tvornice

Add:no.666, Yupan Rd., Weitang grad, Xiangcheng District, Suzhou, Kina, 215134

Con: MS BELINDA YU

Tel:0086 512 65755551

Pho:0086 18915544818

Faks: 0086 512 65456952

E-mail:sales@guanhuapaper.com

Web:WWW.GUANHUAPAPER.COM

Metode identifikacije kvaliteta termičkog papira
Jun 11, 2018

Metode identifikacije kvaliteta termičkog papira

1. Izgled: ako je papir veoma bijelo, to označava da je zaštitni sloj i toplotno osjetljivu oblogu papira nerazumna i da se dodaju prekomjerni fluorescentni prah. Bolji papir bi trebao biti malo zelen. Slaba završna obrada ili neujednačeni izgled ukazuje da papirni premaz nije ravnomeran. Ako papir izgleda izuzetno reflektujuće, takođe je dodato previše fosfor, što nije dobra kvaliteta.

2, požar sa vatrom: metod pečenja je jednostavan, sa lakšim zagrevanjem na poleđini papira, ako nakon zagrevanja, papir sada nije smeđe boje, a termička formula za specifikaciju nije baš razumna, osim ako je vreme kraće , ako je papir na crnom delu sa tankim prugama ili neujednačenim bojama, neravnim premazom. Papir boljeg kvaliteta bi trebao biti tamno zelen (sa malo zelene boje) kada se zagreje, a boja bi trebala biti ravnomjerna, a boja će izbledeti od centra do periferije.

3, identifikacija kontrasta sunčeve svetlosti: odštampaće papir sa fluorescentnim olovkom nakon sunca na suncu (što može ubrzati svetlosnu reakciju termosenzitivnog premaza), najbrže turn crno, kakav papir može smanjiti vreme.


Relevantne industrije znanja

Suzhou Guanhua papir tvornice